Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Yeni gelen güncellemeyi yapmak için bilgisayarı açtım fakat güncelleme yerini bulamadım. Nasıl geri getirebilirim?
Yeni gelen güncellemeyi yapmak için bilgisayarı açtım fakat güncelleme yerini bulamadım. Nasıl geri getirebilirim?
Çözüm Emir M. 17 Mart 2022 emircanunlts dedi: Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok gözüküyor. Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü.
emircanunlts dedi: Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok gözüküyor. Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.755 Makaleler 3 Çözümler 59 17 Mart 2022 #11 Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... Aynı görüntü bende de var. Sanırım silip yüklemek gerekecek veya birkaç saat bekleyelim. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... Aynı görüntü bende de var. Sanırım silip yüklemek gerekecek veya birkaç saat bekleyelim.
KS KS Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #12 XPLSG dedi: Yeni güncelleme ile unutmuşlar eklemeyi muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Daha güncellemedim ki hocam. Ekim ayında çıkan WHQL olan sürümü kullanıyordum. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Yeni güncelleme ile unutmuşlar eklemeyi muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Daha güncellemedim ki hocam. Ekim ayında çıkan WHQL olan sürümü kullanıyordum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.342 Makaleler 26 Çözümler 529 17 Mart 2022 #13 emircanunlts dedi: Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok gözüküyor. Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü. Artı 0 Eksi Çözüm
emircanunlts dedi: Bu yeni RSR'midir nedir o geldikten sonra güncelleme kısmı gitti hocam. DDU üstünden Windows'un güncellemesini kapatmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Bende bir sorun yok gözüküyor. Umut Nas dedi: DDU ile silmem mi gerekli şimdi? Eki Görüntüle 1334720 Genişletmek için tıkla... DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.755 Makaleler 3 Çözümler 59 17 Mart 2022 #14 Arkadaşım da şikayetçi konudan, onda da gitmiş. DDU ile silip, Windows güncelleme yapmasın tikini işaretlemiştim. Artı 0 Eksi
Arkadaşım da şikayetçi konudan, onda da gitmiş. DDU ile silip, Windows güncelleme yapmasın tikini işaretlemiştim.
KS KS Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #15 Emir M. dedi: DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam en aşağıdaki mi? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: DDU içinde Windows Update'in indirme yapmasını önleyen bir seçenek var onu da tikleyip öyle silin sürücüyü. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam en aşağıdaki mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.342 Makaleler 26 Çözümler 529 17 Mart 2022 #16 Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1334726 Hangisi hocam en aşağıdaki mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.373 Makaleler 8 Çözümler 180 17 Mart 2022 #17 Umut Nas dedi: Daha güncellemedim ki hocam. Ekim ayında çıkan WHQL olan sürümü kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman DDU ile yeniden indirin bende sorun yok. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Daha güncellemedim ki hocam. Ekim ayında çıkan WHQL olan sürümü kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... O zaman DDU ile yeniden indirin bende sorun yok.
KS KS Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #18 DDU ile silip kurdum düzeldi artık güncelleme paneli var İsmi değişmiş normalde Radeon Software yazardı. Artı 0 Eksi
DDU ile silip kurdum düzeldi artık güncelleme paneli var İsmi değişmiş normalde Radeon Software yazardı.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.342 Makaleler 26 Çözümler 529 17 Mart 2022 #19 Yükseltme yaptıysanız her şeyde olduğu gibi bunda da sorunlar olabilir. Tavsiyem temiz kurulum yapmak. Artı 0 Eksi
Yükseltme yaptıysanız her şeyde olduğu gibi bunda da sorunlar olabilir. Tavsiyem temiz kurulum yapmak.
KS KS Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #20 Emir M. dedi: Yükseltme yaptıysanız her şeyde olduğu gibi bunda da sorunlar olabilir. Tavsiyem temiz kurulum yapmak. Genişletmek için tıkla... Ben temiz kurulum taraftarıyım hocam Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Yükseltme yaptıysanız her şeyde olduğu gibi bunda da sorunlar olabilir. Tavsiyem temiz kurulum yapmak. Genişletmek için tıkla... Ben temiz kurulum taraftarıyım hocam