Çözüldü Radeon Software Kayıt/Yayın bölümü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

grayiron

Hectopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum. Ryzen 3 3200U ve Vega 3 var. Harici GPU olarak da Radeon530 ekran kartı var.

Ekran Görüntüsü (40).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İki GPU içinde de bu özellik yoksa Radeon Software altında o kısım çıkmaz.

Araştırdığımda da benzer sonuca ulaştım: ReLive, dizüstü bilgisayarlarda/mobil grafiklerde desteklenmez.
Yakın zamanda Windows Update yaptınız mı ?
Windows Update ile indirilen Radeon Software'de aynı şey olmuştu eski sürücüyü geri kurduğumda düzelmişti. Onun için ise Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları>Ekran Kartı Modeliniz>Özellikler>Sürücü>Sürücüye Geri Dön buraya giderek eski sürücünüze geri dönebilirsiniz.

Araştırdığımda da benzer sonuca ulaştım: ReLive, dizüstü bilgisayarlarda/mobil grafiklerde desteklenmez.

Sorunun bu olduğunu sanmıyorum dün akşam video kaydı yapmıştım, şu an video kısımları bende de yok. Otomatik bir güncelleme getirmişler sanırım.
Sorunun çözümü Demonce kullanıcısının söylediği adımları izlemek bende sorun çözüldü, şu an kayıt alabiliyorum.

Son düzenleme:

recep hocam nvidia ekran kartımda var ama entegre amd olduğu için amdden kayıt almak istiyorum fakat o kısım yine yok çözümü yokmudur?

Merhaba konuyu hoplatıyorum fakat daha dün kayıt ve yayın bölümü olan şey bugün yok PC'yi açtım açar açmaz donanım ayarlarınız değişti dedi ve reset attığımda bu kayıt ve yayın bölümünün olmadığını fark ettim yardımcı olur musunuz hiçbir şekilde halledemiyorum.

Ekran kartım XFX RX6700 işlemcim 7500F Radeon sürümüm adrenalin 24.8.1 (WHQL recommended) 24.10 yapınca hata aldığımdan dolayı bunu kullanıyorum yardımcı olur musunuz?

Merhaba konuyu hoplatıyorum fakat daha dün kayıt ve yayın bölümü olan şey bugün yok PC'yi açtım açar açmaz donanım ayarlarınız değişti dedi ve reset attığımda bu kayıt ve yayın bölümünün olmadığını fark ettim yardımcı olur musunuz hiçbir şekilde halledemiyorum.

Ekran kartım XFX RX6700 işlemcim 7500F Radeon sürümüm adrenalin 24.8.1 (WHQL recommended) 24.10 yapınca hata aldığımdan dolayı bunu kullanıyorum yardımcı olur musunuz?

DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıp bir önceki Radeon sürümünüzü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı