Radeon yazılım sürücü çöktü

xARMENT

Hectopat
Daha fazla  
AMD Radeon yazılım bir anda ekran kartı sürücüsü çöktü diyor oyunu vs. kapatıyor. Ekran kartım RX 550 4 GB.

Aşağıdaki websiteden Adrenalin 2020 Edition 21.3.1 Recommended (WHQL) versiyon numarasına sahip sürücüyü indirin. Daha sonra o linkin de altındaki DDU rehberine göre eski ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve sistem yeniden başladığında indirdiğiniz sürücüyü kurun. Sorun çözülürse de belirtmeyi unutmayın.

Hocam sendede yeni başladı değil mi sorun vallahi deli etti beni bu sorun driverla alakalı bir sorun umarim çözülücek ama şimdilik bir bilgim yok.

Evet hocam Valorant da yaptığını gördüm zaten pek başka oyun oynamıyorum sonunda sinirlenip sildim ama yaptığım vuruşları falan kaydedemiyorum. :D

Evet hocam Valorant da yaptığını gördüm zaten pek başka oyun oynamıyorum sonunda sinirlenip sildim ama yaptığım vuruşları falan kaydedemiyorum. :D
Hocam bide sanki inadina yapiyo premier pro da bir buçuk saat süren bir edit sonrası Render sürecinde bi kapandı sonra ekrana sürücü çöktü dedi.Ve ben 😱😱😱

Aşağıdaki websiteden Adrenalin 2020 Edition 21.3.1 Recommended (WHQL) versiyon numarasına sahip sürücüyü indirin. Daha sonra o linkin de altındaki DDU rehberine göre eski ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve sistem yeniden başladığında indirdiğiniz sürücüyü kurun. Sorun çözülürse de belirtmeyi unutmayın.

Yaptım bu sefer çöktü diye söylemedi direk siyah ekran geldi ve tekrar gelmedi kapat aç yaptım başka bir çözüm yolu var mı acaba?

Siyah ekran sorunları devam ederse de bir şey olmaz. Dilerseniz sürücüyü güncelleyin. Çökme sorununu gidermek ana hedefimiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı