Raedon WattMan Hatası

Charles Bronson

Kilopat
Son 2 haftadır sürekli mavi ekran hataları alıyorum. Windows orjinal ve güncel. Ekran kartı hariç diğer driverlarda güncel.
Mavi ekran hatasından sonra PC açıldığında '' radeon wattman settings have been restored due to an unexpected system failure'' bu uyarı çıkıyor. Birçok ekran kartı driverı denedim fakat hepsinde aynı problem oluyor.
Denediğim Driverlar:
18.12.1
18.12.2
18.12.3
19.1.1
19.3.3
Minidump; Minidump.rar

DDU ile AMD ekran kartınızın Driver'larını komple kaldırıp,
Bu linkte Wİndowsunuzu seçip kurmayı deneyin.

AMD hataları geldi yine :d Bak bu yüzden İntel seviyorum.
Kanka İntel Ekran kartı üretmiyor :) Hatalar Donanımsal Nvidia'da çok yaşadım sorunları FPS düşmesinden tut ekran kartının gücünü tam verememesi vb. AMD'de sorun yaşamadım herkese göre değişir ama bu hata AMD'Ye özgü değil.

Son 2 haftadır sürekli mavi ekran hataları alıyorum. Windows orjinal ve güncel. Ekran kartı hariç diğer driverlarda güncel.
Mavi ekran hatasından sonra PC açıldığında '' radeon wattman settings have been restored due to an unexpected system failure'' bu uyarı çıkıyor. Birçok ekran kartı driverı denedim fakat hepsinde aynı problem oluyor.
Denediğim Driverlar:
18.12.1
18.12.2
18.12.3
19.1.1
19.3.3
Minidump; Minidump.rar
Ekran kartınız nedir?

Kanka İntel Ekran kartı üretmiyor :) Hatalar Donanımsal Nvidia'da çok yaşadım sorunları FPS düşmesinden tut ekran kartının gücünü tam verememesi vb. AMD'de sorun yaşamadım herkese göre değişir ama bu hata AMD'Ye özgü değil.
Nvidia ile karıştırmışım hocam :d Ben şu an da eski bir AMD kullanıyorum belki de ondan sevmiyorum AMD yi.

[/QU
Dediğiniz gibi DDU ile kaldırıp bu driverı yükledim. Rocket League girip denedim yine mavi ekran hatası aldım.
Ekran kartınız nedir?
Konuyu açarken eklemiştim ekran kartı modelimi ama silinmiş nedense.
MSI RX560 AERO ITX 4G OC 4GB

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı