Sürprizbozan Ragnarok 3. sezon 1. bölüm hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhaba, henüz 1. bölümü bitirdim yeni sezonun ama anlamadığım bir şey var, Laurits neden hala devlerin tarafında? 2. sezonun son bölümünde Fjor ve yanında bir kadın (2 kişilerdi diye hatırlıyorum) Laurits'i göz göre göre öldürmeye çalışmışlardı ve Magne son anda Laurits'i kurtarmıştı. Ben de Laurits'in bu Jutul'ların gerçek yüzünü gördüğünü düşünmüştüm ta ki 3. sezonun 1. bölümünü izleyene kadar. Laurits hiç bir şey olmamış gibi yine onların tarafında hatta evlerine taşınmaya kadar gitti bu olay, üstüne Magne'yi öldürmeyi planlıyormuş Jormungandr'ı kullanarak. Bunun bir açıklaması var mı, benim kaçırdığım bir şey mi var (pek sanmıyorum) ya da diğer bölümlerde mi açıklanacak? Plot hole oluyor aksi halde. Çok ağır hem de. Sadece Plot hole diyemem mantık hatası da olur.

Merhaba, henüz 1. bölümü bitirdim yeni sezonun ama anlamadığım bir şey var, Laurits neden hala devlerin tarafında? 2. sezonun son bölümünde Fjor ve yanında bir kadın (2 kişilerdi diye hatırlıyorum) Laurits'i göz göre göre öldürmeye çalışmışlardı ve Magne son anda Laurits'i kurtarmıştı. Ben de Laurits'in bu Jutul'ların gerçek yüzünü gördüğünü düşünmüştüm ta ki 3. sezonun 1. bölümünü izleyene kadar. Laurits hiç bir şey olmamış gibi yine onların tarafında hatta evlerine taşınmaya kadar gitti bu olay, üstüne Magne'yi öldürmeyi planlıyormuş Jormungandr'ı kullanarak. Bunun bir açıklaması var mı, benim kaçırdığım bir şey mi var (pek sanmıyorum) ya da diğer bölümlerde mi açıklanacak? Plot hole oluyor aksi halde. Çok ağır hem de. Sadece Plot hole diyemem mantık hatası da olur.
Laurits Loki olarak geçiyor mitolojide o güç kimdeyse yada para onun yanında oluyor (Loki fesatlık tanrısı)

Hocam diziyi bitirince anlayacaksınız zaten bir sürü mantık hatası ve mitolojiden sapma var. Lokinin devler tarafında durma sebebi ise güç ve paraya düşkün olması olay bu.

Yok be aga çok iyi bitirebilirlerdi bence işlerine gelmedi zaten pek tutmayan bir dizi eğer daha fazla maliyete girersek değmez gibisinden düşünmüş olabilirler.

Abi 1 kere para kazanmadan kaliteli 1 iş yapsalar ne olur filimin başında sonuna kadar büyük bir savaş çıkacak vibesi verip boktan 1 sahne ekleyip bitirmeleri yıktı beni tam dedim 2. sezonda olaylar başladı 3. sezon süper olacak adam şizofren çıktı ne kadar saçma.

Hocam diziyi bitirince anlayacaksınız zaten bir sürü mantık hatası ve mitolojiden sapma var. Lokinin devler tarafında durma sebebi ise güç ve paraya düşkün olması olay bu.
Tamam ama 2. sezon finalinde Laurits tanıklık oldu, Magne ona sürekli Devlerden uzak durması gerektiğini, onların kötü taraf olduklarını anlatıyordu ama Laurits anlamıyordu. Vidar'la akrabalıklarından dolayı onlarla samimileşmişti ve sadık kalmıştı. Ama canlı canlı kendisini öldürmeye çalıştıklarını gördü ve aynı şekilde Magne'nin kendisini kurtardığını da, halbuki ben oradan devam ederler diye düşündüm yeni sezona ama bambaşka bir şekilde devam etmişler. Sanki bahsettiğim olay hiç yaşanmamış, aynı şekilde devam ediyorlarmış gibi olmuş. Görmezden gelinmiş açıkçası. Kafamda soru işareti kaldı yani.

Zaten 3. sezonu baya eleştiriyorlar, bu mantık hatası ile normal açıkçası. Bakalım daha ne olacak.

Hortlatmak gibi olacak ama konuyu görünce hatırladım ve yazma gereği duydum, final çöp çıktı. Neden insanların 3. sezonu sevmediğini anladım. Seriye yakışmayan iğrenç bir finaldi.

Ayrıca konu mesajımda da yazdığım soruların cevabını alamadım tahmin ettiğim gibi. Güzelim dizi çöp edilmiş bir kaç bölümde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı