Sürprizbozan İnceleme Ragnarok Netflix - Yönetmen zayıf!

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Böyle kaliteli bir hikayeyi mahvetmişler diyebilirim.

Diziyi komple izlemiş olanlar için:

Oğlan o kadar gücü varken vazgeçiyor, dayak yeyince geri geliyor. Sürekli pes ediyor, ana düşmanını yeniyor ağlıyor zırlıyor. 5 dakika öncesine kadar yumruk sıkmayı bırakmayan arkadaş öldürdüm diye ağlıyor. Filmdeki "evde erkek olmalı" mottosunu çok sevdim. Redpill/oldschool tarzı bir yaklaşım izliyorlar.

Mesela bir sahnede oğlanın annesi, Magne'yi dayak yemiş ve yerde buluyor. Ne oldu düştün mü diyor. Ran da ben de şimdi gidiyordum diyor. Lan bu anne kaç IQ? Düşmüş oğlanı bile yerden kaldırmıyor, senin benim evimde ne işin var demiyor. Ciddi anlamda sakat kadın.

Oyuncular iyi gibi. Mükemmel olmasa da kötü de değil. Ana karakterlere LGBT yüklemeyi de unutmamışlar. Ve genelde bu LGBT olayı hep itip kakılan insanlarda oluyor. Başka anlamlar yükleyebilirim ama o da başka bir videonun konusu.

Çekiçi inşa etmeleri baya güzel. Yine de atmosfer daha iyi olabilirdi.

Dizi arayanlar için önerim 6/10. Potansiyeller öldürülmüş.

Ama son bölümde Saxa ile Magne üst üste çıkınca sanırım tüm bölümlerin en iyi sahnesi yaşanmış. İşte bu diyorsunuz hem de seslice :d O sahneye kadar Gry seven ben bir anda Saxa'cı oldum. Nokta.
 
2015'ten beri netflix kullanıcısıyım eski dizilerden örnek vermem gerekirse normal bir netflix yapımı dizi çok yavaş ilerler. O kadar yavaş ilerler ki hatta saf aksiyon olan Resident Evil kurgusunu bile yavaş, ağır ağır işledikleri için Breaking Bad çıkardılar ortaya. Ragnarok dizisi bile başkalarına önermeyeceğim çöp bir dizidir.
 
Uzun yıllardır kaliteli mitolojik bir yapım yoktu. Hatta aksine çok kötü yapımlar çıktı. Bu dizi onların yanında kaliteli kalıyor. Hiç yoktan iyidir. İlk sezon güzeldi 2.sezon biraz saçmaladı evet. Umarım bu sezonda 1.sezon gibi iyi olur.

"Boş vasat vb. dizi diyenlere" bakmayın mitoloji seviyorsunuz ilk sezonu hoşunuza gidecektir zaten. 2.sezonda dedikleri kadar rezil değil. 6.5/10'luk bir dizi işte.
 
Düsük bütceli bir dizi, zaten izlerken bunu anlayabiliyosunuz ama ben bayağı sevdim. Rastgele Netflix'te gezinirken ragnaroka denk geldim, mitolojiyide ilgim olduğundan 2 sezonu da 3 günde bitirdim. Baktım yeni sezonu ne zaman geliyor diye insanlar 2 yıldır bekliyoruz falan demis ama ağustos'un 24'unde geliyormus. Sansima ayni ay icerisinde 3 sezonu da izlemis olacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı