Rahatsız olmak

swirf

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2022
Mesajlar
683
Yer
Eskişehir
Selam arkadaşlar. Benim şöyle bir sorunum var: Mesela arkadaşla nargile kafeye veya ne bileyim yemek yemeye, Starbucks'a falan gittiğimizde ben oturduğum yerde hiç rahat olamıyorum. Telefona bakasım geliyor ama bakamıyorum içimden bir şeyler bakmamı engelliyor gibi elim ayağım dolanıyor titriyor. Hiç rahat olamıyorum bir yere oturduğumuzda vs. Bu sorun tek bende mi var anlamıyorum. Varsa da belli olmuyor uzaktan. Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi? Merak ediyorum problemimi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alıngan sosyal medya bağımlılar dislike atmaya başlamış bile. Devam arkadaşlar.
Dostum sıkıntılımısın? Sosyal medya ile bir alakası yok bunun. Arkadaş rahatsız olduğunu belirtmiş olduğu yerde, telefonda almak istemiyor. Amacın ne senin?
 
Dizginleri azıcık salmayı denerseniz işler hallolur diye düşünüyorum. Açmak gerekirse kendinize karşı arkadaşlarınız yanında ya bir şey yaparsam küçük düşürücü diye düşünüyor olabilirsiniz elinizin ayağınızın titremesi bundan olabilir. Rahat olmaya çalışın arkadaşınızla yemeğe çıkıyorsunuz komutana rapor vermiyorsunuz sonuçta. Tabii ki bu yazdıklarım eğer arkadaşınızdan dolayı ise eğer evden dışarıda bir mekanda olmak rahatsız ediyorsa maalesef ona verebileceğim bir tavsiye yok. İyi sosyaller.
 
Dizginleri azıcık salmayı denerseniz işler hallolur diye düşünüyorum. Açmak gerekirse kendinize karşı arkadaşlarınız yanında ya bir şey yaparsam küçük düşürücü diye düşünüyor olabilirsiniz elinizin ayağınızın titremesi bundan olabilir. Rahat olmaya çalışın arkadaşınızla yemeğe çıkıyorsunuz komutana rapor vermiyorsunuz sonuçta. Tabii ki bu yazdıklarım eğer arkadaşınızdan dolayı ise eğer evden dışarıda bir mekanda olmak rahatsız ediyorsa maalesef ona verebileceğim bir tavsiye yok. İyi Sosyaller.

Rahat olmaya çalışıyorum da rahat nasıl olunuyor bir türlü çözemedim bana kalsa rahatım. Ama anlamıyorum kendimi işte.
 
Rahat olmaya çalışıyorum da rahat nasıl olunuyor bir türlü çözemedim bana kalsa rahatım. Ama anlamıyorum kendimi işte.

Bende de bir süre olmuştu genelde hep tetikteyimdir sadece yakın arkadaşlarımla iken rahat oluyorum sizde onu deneyebilirsiniz. Eğer yakın arkadaşınızla da bu durumu yaşıyorsanız destek almanız gerekebilir. Tetikte olmak kötü bir şey değil ancak yakın arkadaşınıza karşı da böyleyse ya arkadaşlığınız yakın değildir ki bu da başıma geldi ya da insanlarla alakalı kaygı probleminiz var hocam.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı