@Oreki Hocam merhaba bugün 1200w Raijintek Ampere platinum ATX 3.1 Pcie 5.0 psu sipariş ettim de. Cybenetics raporu burda ancak iç komponent hakkında bilgi yok. Teknobiyotik linki aşağıdaki bilgi resimlerinde iç komponentleri görünüyor biraz. Bu psu hakkında bilginiz var mı acaba ? Sistemim bunun yarısı kadar bile güç istemiyor ama 1000w ile arasında 1000tl olduğu için bir kere almışken kafam rahat etsin. Hiç bir zaman da limitine yaklaşmasın ısınmaısın diye 1200w aldım. ATX 3.1 olduğu ve 12v2x6 kablosuna sahip olduğu için ve Raijintekin kaliteli bir marka olduğunu duyduğum ve bu da plat ve ucuz olduğu için aldım. Bir bilgilendirir misiniz beni rica edersem .
R7 7800x3D ve RTX 4070 Super sisteme BitFenix 1000W alınır mı?
Sizin tanımıyor olmanız ürünlerin tanınmadık olduğu anlamına gelmez. Raijintek, BitFenix gibi markalar yurt dışında oldukça ünlüdür. Suç sizin değil. Yıllardır ülkemizdeki teknoloji editörlerinin suçu. Buna bu forumun yöneticileri de dahil. Şu saydıklarınızdan başka markaların doğru düzgün...
Şurada anlatmıştım biraz. Elde hem detaylı bilgi yok, hem de olan bilgiler iyi olmadığı yönünde.