Raijintek Ponus Ultra MS4 alınır mı?

Herryn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - Inno3D GeForce RTX 4060 Ti - 32 GB DDR5 6000Mhz - Kingston KC3000 2 TB
Dün gece indirimler bitmeden bu kasayı satın aldım. Forumlarda çoğu kişinin önerdiğini gördüm. Tavsiye eder misiniz, kullananlar varsa deneyimlerini söyleyebilir mi? Ayrıca bunun yerine alabileceğim daha iyi bir kasa var mı? (bütçe maksimum 3000 TL)

Dosya Ekleri

• IMG_2994.jpeg
    IMG_2994.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 48
Dün gece indirimler bitmeden bu kasayı satın aldım. Forumlarda çoğu kişinin önerdiğini gördüm. Tavsiye eder misiniz, kullananlar varsa deneyimlerini söyleyebilir mi? Ayrıca bunun yerine alabileceğim daha iyi bir kasa var mı? (bütçe maksimum 3000 TL)

Hocam menteseli kasa benim gibi surekli acanlar icin buyuk nimet icide gayet ferah ve guzel. Fakat kasanin ARGB kontrolcusu yok anakartinizda ARGB giris yoksa kontrolcu almaniz lazim.

Dark guardion Pro'da guzel kasaydi ikisi arasinda kalmistim bende 2000 civarindaydi.

Hocam menteseli kasa benim gibi surekli acanlar icin buyuk nimet icide gayet ferah ve guzel. Fakat kasanin ARGB kontrolcusu yok anakartinizda ARGB giris yoksa kontrolcu almaniz lazim.

Dark guardion Pro'da guzel kasaydi ikisi arasinda kalmistim bende 2000 civarindaydi.

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Fakat Dark'a ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum.

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Fakat Dark'a ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum.

Hocam bu panos icin kontrolcu masrafi yapacaksınız yine. Dark'in icinde kontrolcusuyle geliyor. Bu iki kasada ayni grupta yer aliyor galiba. Forumda bir konu vardi oradan bakarak almistim.

Hocam bu panos icin kontrolcu masrafi yapacaksınız yine. Dark'in icinde kontrolcusuyle geliyor. Bu iki kasada ayni grupta yer aliyor galiba. Forumda bir konu vardi oradan bakarak almistim.

Forumda açılan o konunun linkini bırakma şansınız var mı?

Forumda açılan o konunun linkini bırakma şansınız var mı?

Buyurun hocam.

Hocam kasayı kullanıyor musunuz, memnun musunuz?

Son düzenleme:
Hocam kasayı kullanıyor musunuz, memnun musunuz?

Hocam kasayı satın aldıktan sonra ki gün Amazon'da indirim oldu. Corsair 3000D aldım 2000 TL'ye haliyle bu kasayı da hiç kullanmadan iade ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı