Rainbow 1050 Ti kasıyor

ErdoganT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımda 8.nesil i7 1050 Ti var ama R6'da veya Fortnite gibi oyunlarda 60 FPS'nin üzerine çıkamıyor.(en düşük ayarlarda)sürekli FPS düşmeleri oluyor işlemci 100 dereceye kadar çıkıyor ekran kartı R6'da 1050 Ti olarak gözüküyor sorunu bir türlü çözemedik. Bende i7 9.nesi ve 1050 var ben R6'da ortalama 130 FPS alıyorum. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

100 derece nedir? Termal macunu yenileyin. Soğutucuyu iyi oturttuğunuza emin olun.

Isıdan kaynaklı işlemci hızını düşürüyordur.

Sorun belli zaten işlemci neden 100 dereceye ulaşında frekans düşüyor, bu da oyundaki performansı direk etkiliyor. Laptop mu kullanıyorsunuz ? Termal macun yenilemesi ve temizlik yapın.

Termal macun yeni değişmiş olması lazım.
Bizde bir anlam veremdik. Servisi aradığında 105 dereceye kadar normal diye yanıt vermişler.

Termal macun yeni değişmiş olması lazım.

Soğutucu tam oturtulmamıştır. Yine de detaylı temizlik ve kaliteli bir termal macun ile değiştirilmesi gerek.

Stok soğutucu ise bütçe dahilinde bir hava soğutma yeterli olacaktır. 100 derece nedir cayır cayır yanıyor sistem.

Arkadaşımda 8.nesil i7 1050 Ti var ama R6'da veya Fortnite gibi oyunlarda 60 FPS'nin üzerine çıkamıyor.(en düşük ayarlarda)sürekli FPS düşmeleri oluyor işlemci 100 dereceye kadar çıkıyor ekran kartı R6'da 1050 Ti olarak gözüküyor sorunu bir türlü çözemedik. Bende i7 9.nesi ve 1050 var ben R6'da ortalama 130 FPS alıyorum. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

Dizüstü bu arada.
Yarın tekrardan bir bilgisayarcıya götürüp termal macunu yenileyelim.

Bilgisayarcı kalitesiz termal macunu sıkıp gönderecektir.

En iyisi kendiniz yapmanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı