Rainbow Six: Siege 2 kez iniyor

268227

Kilopat
Epic Games üzerinden 85 GB olarak oyunu indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda Ubisoft Connect üzerinden 87 GB tekrar indirmeye çalışıyor. Umarım güncelleme falan değildir. Madem güncellemeyse neden topluca indirmiyor taksitle indiriyor. Yardımcı olur musunuz?

Epic Games üzerinden 85 GB olarak oyunu indirdim fakat oyunu açmaya çalıştığımda Ubisoft Connect üzerinden 87 GB tekrar indirmeye çalışıyor. Umarım güncelleme falan değildir. Madem güncellemeyse neden topluca indirmiyor taksitle indiriyor. Yardımcı olur musunuz?

Güncelleme hocam maalesef :D Ben de indirdim zamanında.

Çözüm olarak işaretler misiniz?
Hocam güncelleme değilmiş. Sadece Epic Games versiyonunda bu sıkıntı çıkıyor. Ubisoft üzerinde oyun yüklü görünmüyor. Ubisoft Connect üzerinden indirmeyi iptal edip indirme ekranından Locate Installed Game seçeneği ile Epic Games oyunu nereye kurduysa oradan dosyaları doğrulatmak gerekiyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı