Rainbow Six Siege alınır mı?

R6'da da hile var söyleyeyim. Ama kullanan sadece wallhack kullanıyor. Onun haricinde bu R6'nın bugları adamı çileden çıkartıyor yahu oynarken. Ama buguyla hilesiyle felan gayette alınır. Herşeye rağmen çok eğlenceli ve gerçekçi bir FPS oyunu. Bugisoft biraz hakettiği değeri gösterse keşke şu oyuna.

Oyunu alacaksanız kesinlikle 10 TL fazla verin Deluxe edition alın. Deluxe editionda oynaması kolay ve güçlü karakterler var, oyunu çabuk öğrenirsiniz. Normal alırsanız renown kasmak uzun sürüyor.
Bana da çoğu zaman Wallhack kullanıyorsun diye ağlıyorlar. Oyunda hile denilen kişiler genelde oyunu bilen kişiler oluyor. 4 bin saatim var, henüz bir hileye denk gelmedim.

Bana da çoğu zaman Wallhack kullanıyorsun diye ağlıyorlar. Oyunda hile denilen kişiler genelde oyunu bilen kişiler oluyor. 4 bin saatim var, henüz bir hileye denk gelmedim.
Hocam caveira almışım, adamın arkasından sessizce yaklaşırken adam bir anda dönüp beni öldürüyor. Diyorum ki nasıl duydun, adam bana ses kastım diyor. Yani sessiz adım özelliğim var, ama ben her ihtimale karşı eğiliyorum hiç ses çıkmasın diye, adam utanmadan ses kastım diyor öldürüp. Onun haricinde bir maçta hiç unutmuyorum, yani adamın biri var karşıda, yani herkesin nereden çıkacağını biliyormuş gibi oynuyor. Deathcam'i izliyoruz yani adam dümdüz giderken bir anda sağdaki odaya nişan alıp tarıyor. O taradığı arkadaşta ses çıkarmıyor yani, nasıl bildin diyoruz gelmiş artist artist ''Oyuncu kulaklığı diye birşey keşfedildi haberin var mı'' yazıyorlar, nasıl kulaklıksa adamın yerini gösteriyor hayret. Rekabetçi oynarkende bir kaç kere böyle wall kullananlarla karşılaştım, adamı reportladıktan sonra ki gün bildirim geldi raporladığınız bir oyuncu banlandı, kaybettiğiniz maç için +6LP hesabınıza eklendi diye. Benim 300 saatim felan var, ama emin olun hile olanlar kendini belli ediyor.

Profesyonel oyuncu ile hileyi ayırmak bence o kadar zor değil.

Hocam caveira almışım, adamın arkasından sessizce yaklaşırken adam bir anda dönüp beni öldürüyor. Diyorum ki nasıl duydun, adam bana ses kastım diyor. Yani sessiz adım özelliğim var, ama ben her ihtimale karşı eğiliyorum hiç ses çıkmasın diye, adam utanmadan ses kastım diyor öldürüp. Onun haricinde bir maçta hiç unutmuyorum, yani adamın biri var karşıda, yani herkesin nereden çıkacağını biliyormuş gibi oynuyor. Deathcam'i izliyoruz yani adam dümdüz giderken bir anda sağdaki odaya nişan alıp tarıyor. Rekabetçi oynarkende bir kaç kere böyle wall kullananlarla karşılaştım, adamı reportladıktan sonra ki gün bildirim geldi raporladığınız bir oyuncu banlandı, kaybettiğiniz maç için +6LP hesabınıza eklendi diye. Benim 300 saatim felan var, ama emin olun hile olanlar kendini belli ediyor.
Cav oynarken nişan aldığında veya durup tekrar koşmaya başladığında bile çok çok küçük bir ses çıkıyor. Sana da denk gelirse ne demek istediğimi anlarsın büyük ihtimalle. Nişan almandan sıkmak yardımcı olabilir.

Cav oynarken nişan aldığında veya durup tekrar koşmaya başladığında bile çok çok küçük bir ses çıkıyor. Sana da denk gelirse ne demek istediğimi anlarsın büyük ihtimalle. Nişan almandan sıkmak yardımcı olabilir.
Yok hocam, yani deathcami izliyorum adam ben daha nişan felan almadan arkasını dönmüş bekliyor. Yani aslında ilk önce adam önüne bakıyordu, ben sessiz adımı açtım ve eğildim, adam durup dururken bir anda arkasını dönüp taradı beni yani. Hani dese ki arkadaşlarım info verdi, dronum vardı orada neyse ok diyicem de şaka gibi ses kastım dedi yahu adam. Eğilirken ses çıkıyor, ama sessiz adımı açtıktan sonra ses çıkmıyor biliyorsunuz.

Oyunun çıktığı ilk yıl gerçekten çok iyiydi. Grafikleri, atmosferi, gece haritaları, herkesin taktiksel odaklı oynamaya çalışması vs. çok iyiydi. Ancak oyun daha sonra sözde rekabetçiliğe uygun olmadığı için gece haritalarını kaldırdı ve grafikleri gerçekten çok kıstı. Oyun tam anlamıyla taktiksel FPS'den CS GO 2.0'a döndü. İnsanların tek yaptığı şey reinforce at, pencerelerden atla adam vur. Oyundaki tüm mantalite ve taktik anlayışı bundan ibaret. O yüzden şuanda tamamen vakit kaybı ve alınmaz.

Bir düzeltme, gerçekten bu konuda oyun firmalarının çizgisini bozmadan ilerleyen Escape From Tarkov'u örnek alması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı