Rainbow Six: Siege alınır mı?

HiJuniO7R

Hectopat
Şu an indirimde 35 TL ama gerçekten değer mi Valorant'dan sıkıldım. Bu aralar farklı bir oyuna geçeyim dedim The Forest oynadım fakat rainbows Six Siege'i öncelerden beri test etmek istiyordum 35TL'yi hak eder mi oyun?
Bir de operatör mevzusu varmış alırsanız Deluxe Edition alın diyiyorlar.

Şu an indirimde 35 TL ama gerçekten değer mi Valorant'dan sıkıldım. Bu aralar farklı bir oyuna geçeyim dedim The Forest oynadım fakat rainbows Six Siege'i öncelerden beri test etmek istiyordum 35TL'yi hak eder mi oyun?

Şunu söyleyebilirim ki R6 çöp Valorant'tan bin kat daha iyi alınabilir gayet de güzel ama öyle Valorant'taki gibi elime alayım vandalı milleti tarayayım olayı yok.

Şunu söyleyebilirim ki R6 çöp Valorant'tan bin kat daha iyi alınabilir gayet de güzel ama öyle Valorant'taki gibi elime alayım vandalı milleti tarayayım olayı yok.
Virgül kullanmanı öneririm. Ne demek istediğini anlamak için baya tekrar edip okumak gerekiyor.

Bende almak istiyorum daha çok strateji odaklı olduğundan ilgimi çekiyor ama FPS oyunları biraz oynadıktan sonra sıkıyor beni o yüzden emin olamıyorum.

Bir de operatör mevzusu varmış alırsanız Deluxe Edition alın diyiyorlar.
R6'nın ölüsü Valorant'tan iyidir dost.

Operatör 'ajan' demek mi? Bir de ben Valorant'ta plat-dia elo arasında oynuyorum bursaı bana çok değişik gelir mi?
Evet ajan ve operatör mantığı aynı. Pek değişik gelmez oynanış benziyor. Nerdeyse tüm duvarlar ve zeminler yıkılabiliyor ona göre oynamak lazım. Deluxe edition alman şart değil oynadıkça da öğrenerek de açabilirsin operatörleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı