Rainbow Six: Siege alınır mı?

Kaso00

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Standart Edition'u almayı düşünüyorum duyduğuma göre oyunda zaman harcayarak diğer operatörleri açabiliyormuşuz. O yüzden Ultimate Edition'a da param yetmiyor. Hazır indirimdeyken soruyorum; almaya değer mi?
1735835475572.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart Edition'u almayı düşünüyorum duyduğuma göre oyunda zaman harcayarak diğer operatörleri açabiliyormuşuz. O yüzden Ultimate Edition'a da param yetmiyor. Hazır indirimdeyken soruyorum; almaya değer mi?
Eki Görüntüle 2387167

Bende merak ediyorum cevapları bekliyorum.

Epictenn almıştım azıcık oynadım sildim zor ve rekabet isteyen oyun fakat oyunu öğrenip arkadaşlarla oynarsan efsane oyun.

Zaman isteyen bir oyun , bunun bilince olun. Ekiple baya keyifli ama solo olarakta oynanır. Düz versiyonu alırsan karakterler kapalı oluyor. Karakterleri açmak biraz zaman alır. 70 civarı karakter var.

Baya bir süre oynadım. Buglarla dolu bir oyun. Paranı sömürmeyi hedefleyen bir oyun. Gamepass adı altında rezil kostümleri millete satmaya çalışıyorlar. Kostümün farklı rengini diğer sezonda da satmaya çalışıyorlar.

Eki Görüntüle 2387167
Hayatınızı seviyorsanız almayın(!). Zor bir oyun ama öğrenince çok ama çok keyifli. Bir iki arkadaşınıza daha aldırabilirseniz birlikte vakit geçirebilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun.

Oyun P2W mi? (ajanlardan bahsetmiyorum bile, onlar zamanla açılabiliyormuş zaten. Birisi bana ayrıca zamanla karakterleri nasıl açıcağımıda öğretirse iyi olur.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı