Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Rainbow'a girdikten sonra oyun aramaya başladığımda sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor. Hata kodu 4-0xfff0bdc0.
Arkadaşlar Rainbow'a girdikten sonra oyun aramaya başladığımda sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor. Hata kodu 4-0xfff0bdc0.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Temmuz 2020 #21 Awdiki dedi: Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı - Technopat Sosyal belki yardımcı olur ben güvenli interneti kapatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Çok ümitlendim ancak yaramadı Silinen üye dedi: Var. Oyunlar kısmına gelin, R6 Siege sağ tıklayın veya sağ altındaki oka basıp seçenekleri çıkarın. Verify files kısmı gözükecektir.Eki Görüntüle 623981 Genişletmek için tıkla... Bende nedense çıkmıyor, sanırım Steam'dan aldığım için. Artı 0 Eksi
Awdiki dedi: Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı - Technopat Sosyal belki yardımcı olur ben güvenli interneti kapatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Çok ümitlendim ancak yaramadı Silinen üye dedi: Var. Oyunlar kısmına gelin, R6 Siege sağ tıklayın veya sağ altındaki oka basıp seçenekleri çıkarın. Verify files kısmı gözükecektir.Eki Görüntüle 623981 Genişletmek için tıkla... Bende nedense çıkmıyor, sanırım Steam'dan aldığım için.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Temmuz 2020 #22 Silinen üye dedi: Çok ümitlendim ancak yaramadı Bende nedense çıkmıyor, sanırım Steam'dan aldığım için. Genişletmek için tıkla... Ben de Epic Games Store'dan aldım ama? O zaman Steam üzerinden deneyin. Olmuyorsa, en kötü oyunu silip indirin. 80 Gigabyte olduğunu unutmayın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çok ümitlendim ancak yaramadı Bende nedense çıkmıyor, sanırım Steam'dan aldığım için. Genişletmek için tıkla... Ben de Epic Games Store'dan aldım ama? O zaman Steam üzerinden deneyin. Olmuyorsa, en kötü oyunu silip indirin. 80 Gigabyte olduğunu unutmayın.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 26 Temmuz 2020 #23 Silinen üye dedi: Olmuyorsa, en kötü oyunu silip indirin. Genişletmek için tıkla... Silip indirmek veya dosyaları doğrulamak bir çözüm değil. Sadece vakit kaybı maalesef. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Olmuyorsa, en kötü oyunu silip indirin. Genişletmek için tıkla... Silip indirmek veya dosyaları doğrulamak bir çözüm değil. Sadece vakit kaybı maalesef.
KS KS Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ağustos 2020 #24 Maalesef Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamak da bir işe yaramadı. Arkadaşlar hala sorunum devam ediyor yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Maalesef Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamak da bir işe yaramadı. Arkadaşlar hala sorunum devam ediyor yardım ederseniz sevinirim.