Rainbow Six Siege başlangıç önerileri

Olabilecek en hızlı şekilde haritaları öğrenmenizi öneririm. Girişler, her haritada bulunan 4 bomba alanları, karakter gatherlarının en iyi nasıl kullanılabileceği, drone saklamayı ve taktiksel kullanmayı ve en önemlisi sabırlı olmayı öğrenerek başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.
 
Merhabalar bay ve bayanlar. Rainbow Six Siege'e başlayacağım. Ama oyunda en ufak bir bilgim bile yok. Oyunu açmadım bile. Rica etsem 3-5 bilgi verir misiniz? Oyunu 53 TL'ye Gold Edition ile aldım. Hangi operatörü kullanmamı önerirsiniz? İlk hangi map'i oynamalıyım? Yardım edecek etmeyecek herkese teşekkürler.
Gold Edition aldığınıza göre hem Saldırı hem de Defans operatörlerinin birçoğuna sahip olacaksınız. Seviye 10'a kadar zaten derecesiz moduna giremezsiniz bu yüzden oynayabileceğiniz 2 mod var : Eğitim alanı ve hızlı maç. Operatörlerin hepsinin farklı farklı özellikleri olduğu için burada anlatmak uzun sürer ama zaten hızlı maçta oynadıkça bütün operatörleri öğrenirsiniz.
 
Gold Edition aldığınıza göre hem saldırı hem de defans operatörlerinin birçoğuna sahip olacaksınız. Seviye 20'ye kadar zaten derecesiz moduna giremezsiniz bu yüzden oynayabileceğiniz 2 mod var: Eğitim alanı ve hızlı maç. Operatörlerin hepsinin farklı farklı özellikleri olduğu için burada anlatmak uzun sürer ama zaten hızlı maçta oynadıkça bütün operatörleri öğrenirsiniz.

Yeni gelen diye bir mod var bende orada oynuyorum.
 
Senin oyun tarzına göre değişir. Düşük zorluk olanları oyna daha kolay alışırsın. Hiç kimse sana karakter öneremez bunu en iyi sen bulursun. Silahı, yetenekleri, hızı ve takım oyunu önemlidir. Her karakteri dene en kolay geleni oyna. İana, jager, rook, jackal, fuze gibi karakterler gayet basittir çünkü karışık falan değil.
 
Gold Edition aldığınıza göre hem Saldırı hem de Defans operatörlerinin birçoğuna sahip olacaksınız. Seviye 20'ye kadar zaten derecesiz moduna giremezsiniz bu yüzden oynayabileceğiniz 2 mod var : Eğitim alanı ve hızlı maç. Operatörlerin hepsinin farklı farklı özellikleri olduğu için burada anlatmak uzun sürer ama zaten hızlı maçta oynadıkça bütün operatörleri öğrenirsiniz.
Unranked 10 levelde açılıyor ve ilk 50 level için newcomer modu da var.
 

Geri
Yukarı