E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #1 Epic Games'den Tom Clancy's Rainbow Six: Siege satın aldım. Yükledim karşıma böyle bir hata çıktı: Sistemim RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 GB RAM. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1610024212225.png 11,4 KB · Görüntüleme: 172
Epic Games'den Tom Clancy's Rainbow Six: Siege satın aldım. Yükledim karşıma böyle bir hata çıktı: Sistemim RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16 GB RAM. Ne yapmalıyım?
Çözüm T T Tek7HackDedi 8 Ocak 2021 esadomer dedi: Tom clancy's Rainbow Six: Siege'ye Epic Games'den yükledim ve karşıma bu hata çıktı: Eki Görüntüle 822404 Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? (Bilgisayarım RTX 2060, Ryzen 5 3600) Genişletmek için tıkla... Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Eğer bunu indirmene rağmen olmadı ise güvenli interneti kapatmayı dene. Türk Telekom güvenli İnternet kapatma - YouTube Burada ki videoyu izleyip yapabilirsin.
esadomer dedi: Tom clancy's Rainbow Six: Siege'ye Epic Games'den yükledim ve karşıma bu hata çıktı: Eki Görüntüle 822404 Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? (Bilgisayarım RTX 2060, Ryzen 5 3600) Genişletmek için tıkla... Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Eğer bunu indirmene rağmen olmadı ise güvenli interneti kapatmayı dene. Türk Telekom güvenli İnternet kapatma - YouTube Burada ki videoyu izleyip yapabilirsin.
KS KS E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #11 Tek7HackDedi dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Eğer bunu indirmene rağmen olmadı ise güvenli interneti kapatmayı dene. Türk Telekom güvenli İnternet kapatma - YouTube Burada ki videoyu izleyip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim internetim Superonline. Bunda da olur mu? Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Eğer bunu indirmene rağmen olmadı ise güvenli interneti kapatmayı dene. Türk Telekom güvenli İnternet kapatma - YouTube Burada ki videoyu izleyip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim internetim Superonline. Bunda da olur mu?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #12 esadomer dedi: Benim internetim Superonline. Bunda da olur mu? Genişletmek için tıkla... Video yu örnek olarak attım. Sen de bunun gibi yapacaksın. Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Benim internetim Superonline. Bunda da olur mu? Genişletmek için tıkla... Video yu örnek olarak attım. Sen de bunun gibi yapacaksın.
KS KS E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #13 Tek7HackDedi dedi: Video yu örnek olarak attım. Sen de bunun gibi yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Video yu örnek olarak attım. Sen de bunun gibi yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #14 esadomer dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hata devam ediyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #15 Tek7HackDedi dedi: Hata devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Güvenli interneti bulamadım Superonline da. Müşteri hizmetlerini arayacağım. Tek7HackDedi dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Eğer bunu indirmene rağmen olmadı ise güvenli interneti kapatmayı dene. Türk Telekom güvenli İnternet kapatma - YouTube Burada ki videoyu izleyip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Henüz yapmadım fakat yapmayı düşünüyorum ama aklıma takıldı. Bu dediğiniz nasıl bir faydası olacak? Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Hata devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Güvenli interneti bulamadım Superonline da. Müşteri hizmetlerini arayacağım. Tek7HackDedi dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the inclu www.techpowerup.com Eğer bunu indirmene rağmen olmadı ise güvenli interneti kapatmayı dene. Türk Telekom güvenli İnternet kapatma - YouTube Burada ki videoyu izleyip yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Henüz yapmadım fakat yapmayı düşünüyorum ama aklıma takıldı. Bu dediğiniz nasıl bir faydası olacak?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #16 esadomer dedi: Güvenli interneti bulamadım Superonline'da. Müşteri hizmetlerini arayacağım. Henüz yapmadım fakat yapmayı düşünüyorum ama aklıma takıldı. Bu dediğiniz nasıl bir faydası olacak? Genişletmek için tıkla... Bazen güvenli internet den dolayı açılmıyor. Çocuk lar için olduğundan. Kaldırmanın bir zararı olmaz merak etme. Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Güvenli interneti bulamadım Superonline'da. Müşteri hizmetlerini arayacağım. Henüz yapmadım fakat yapmayı düşünüyorum ama aklıma takıldı. Bu dediğiniz nasıl bir faydası olacak? Genişletmek için tıkla... Bazen güvenli internet den dolayı açılmıyor. Çocuk lar için olduğundan. Kaldırmanın bir zararı olmaz merak etme.
KS KS E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #17 Tek7HackDedi dedi: Bazen güvenli internet den dolayı açılmıyor. Çocuk lar için olduğundan. Kaldırmanın bir zararı olmaz merak etme. Genişletmek için tıkla... Site açılmıştı aslında. İndirdim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Bazen güvenli internet den dolayı açılmıyor. Çocuk lar için olduğundan. Kaldırmanın bir zararı olmaz merak etme. Genişletmek için tıkla... Site açılmıştı aslında. İndirdim ama olmadı.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #18 esadomer dedi: Site açılmıştı aslında. İndirdim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Neyi indirdin? Turkcell - Apps on Google Play For all your transactions and technology shopping, Turkcell app is with you! play.google.com Bunu indirip şu şekilde yapman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Site açılmıştı aslında. İndirdim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Neyi indirdin? Turkcell - Apps on Google Play For all your transactions and technology shopping, Turkcell app is with you! play.google.com Bunu indirip şu şekilde yapman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #19 Tek7HackDedi dedi: Neyi indirdin? Turkcell - Apps on Google Play For all your transactions and technology shopping, Turkcell app is with you! play.google.com Bunu indirip şu şekilde yapman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O attığınız siteyi. İndirmiştim güvenli internet açıkken. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Neyi indirdin? Turkcell - Apps on Google Play For all your transactions and technology shopping, Turkcell app is with you! play.google.com Bunu indirip şu şekilde yapman lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O attığınız siteyi. İndirmiştim güvenli internet açıkken.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #20 esadomer dedi: O attığınız siteyi. İndirmiştim güvenli internet açıkken. Genişletmek için tıkla... Tamam güvenli interneti açdın ama yine de olmadı değil mi? Profil Testi - Güvenli İnternet Elektronik Haberleşme, Bilgi Teknolojileri ve Posta sektörüne ilişkin düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürüten kurum. www.guvenlinet.org.tr Buradan internetinin güvenli olup olmadığından emin ol. Eğer eminsen şunu uygula. Komut istemini yönetici olarak çalıştır. Ardından şu kodu oraya gir. bcdedit.exe /set ıncreaseuserva 2800. Sonra enter a basıp bilgisayarı yeniden başlat. Artı 0 Eksi
esadomer dedi: O attığınız siteyi. İndirmiştim güvenli internet açıkken. Genişletmek için tıkla... Tamam güvenli interneti açdın ama yine de olmadı değil mi? Profil Testi - Güvenli İnternet Elektronik Haberleşme, Bilgi Teknolojileri ve Posta sektörüne ilişkin düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürüten kurum. www.guvenlinet.org.tr Buradan internetinin güvenli olup olmadığından emin ol. Eğer eminsen şunu uygula. Komut istemini yönetici olarak çalıştır. Ardından şu kodu oraya gir. bcdedit.exe /set ıncreaseuserva 2800. Sonra enter a basıp bilgisayarı yeniden başlat.