Tom clancy's Rainbow Six: Siege'ye Epic Games'den yükledim ve karşıma bu hata çıktı:
Eki Görüntüle 822404
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? (Bilgisayarım RTX 2060, Ryzen 5 3600)
Ubisoft Connect'den indirmeye çalışıyorum.
Daha önce oluşturmaya çalıştım fakat hangi dosyadan oluşturacağımı bilmiyorum. Ubisoft Connect'i mi seçeyim?@esadomer Process Monitor raporu oluşturun.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Daha önce Epic Games den indirmiştim. Bu hatayı vermişti. Bende sildim ve Ubisoft Connect den indirmeye çalıştım.Oyun daha inmedi mi yani?
Daha önce oluşturmaya çalıştım fakat hangi dosyadan oluşturacağımı bilmiyorum. Ubisoft Connect'i mi seçeyim?
Daha önce Epic Games'den indirmiştim. Bu hatayı vermişti. Bende sildim ve Ubisoft Connect'den indirmeye çalıştım.
Hayır değil. İndirmeye çalıştığım da veriyor şuan hatayı Ubisoft Connect de.Tamam Epic'den sildin, sonra Ubisoft Connect'den indirdin değil mi?
Oyun inik yani.
Hayır değil. İndirmeye çalıştığım da veriyor şu an hatayı Ubisoft Connect'de.
Görev yöneticisin de R6 yok. Ubisoft Connect var.@esadomer R6'yı seçin.
Bende 2015 olan yok. 2015-2019 sürümleri var. (x64 ve x86 olan)Microsoft Visual C ++ 2015'i bilgisayarın dan kaldır ve şunu yükle.
X86 olanı yüklemen lazım.
Görev yöneticisin de R6 yok. Ubisoft Connect var.
Bende 2015 olan yok. 2015-2019 sürümleri var. (X64 ve X86 olan)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.