Tom clancy's Rainbow Six: Siege'ye Epic Games'den yükledim ve karşıma bu hata çıktı:
Eki Görüntüle 822404
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? (Bilgisayarım RTX 2060, Ryzen 5 3600)
Olmadı.Tamam güvenli interneti açdın ama yine de olmadı değil mi?
Profil Testi - Güvenli İnternet
Elektronik Haberleşme, Bilgi Teknolojileri ve Posta sektörüne ilişkin düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürüten kurum.www.guvenlinet.org.tr
Buradan internetinin güvenli olup olmadığından emin ol. Eğer eminsen şunu uygula.
Komut istemini yönetici olarak çalıştır. Ardından şu kodu oraya gir.
bcdedit.exe /set ıncreaseuserva 2800.
Sonra enter a basıp bilgisayarı yeniden başlat.
Olmadı.
Buranın değil, CMD'nin ekran görüntüsünü atar mısın?
Bu video da ki adamın yaptığının aynısını yap.
Oyunu Epic Games den indirmiştim. Sonra sildim Ubisoft Connect den indiririm diye fakat şimdi indirmeye çalışırken de aynı hatayı veriyor yani oyun dosyalarını doğrulayamıyorum. Daha önce Epic Games de yüklerken doğrulama yaptı ve sonradan doğrulamaya çalıştığım da "doğrula" seçeneğini bulamadım.Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Olmaz ise şunu indir.
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Oyunu Epic Games'den indirmiştim. Sonra sildim Ubisoft Connect'den indiririm diye fakat şimdi indirmeye çalışırken de aynı hatayı veriyor yani oyun dosyalarını doğrulayamıyorum. Daha önce Epic Games'de yüklerken doğrulama yaptı ve sonradan doğrulamaya çalıştığım da "doğrula" seçeneğini bulamadım.
Ve ben bunu daha önce indirmiştim. Tekrar indireyim mi?
Ubisoft Connect den indirmeye çalışıyorum.Şu an nereden oynuyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.