ErenE1 Megapat Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #1 Rainbow Six Siege'e son günlerde maç bulup operatör seçtikten sonra çökme meydana geliyor ve launcher_log.txt dosyasındaki hatada bu şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim. launcher_log.txt hatası. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2018
Rainbow Six Siege'e son günlerde maç bulup operatör seçtikten sonra çökme meydana geliyor ve launcher_log.txt dosyasındaki hatada bu şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim. launcher_log.txt hatası.
Purepsi Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #11 Bendede aynı sorun var. Artı 0 Eksi
J jwlly Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 297 11 Haziran 2020 #12 Arkadaşlar işlemcilerininiz 2 çekirdek ise oyunu açmaz bende yeni gördüm olsun ama indirimden ucuza almış oldum sorunları çözdünüz mü?? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar işlemcilerininiz 2 çekirdek ise oyunu açmaz bende yeni gördüm olsun ama indirimden ucuza almış oldum sorunları çözdünüz mü??