Rainbow Six Siege ekran kartı unkown gözüküyor

İşletim sistemi
Windows 7

Aleron321

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Rainbow six adlı oyunu format atmadan önce çok oynardım fakat şimdi yükleyip girmeye çalıştığımda ekran kartını görmüyordu. Karşılaştığım sorunun txt. Hali bu şekilde.

[HARDWARE_INFO]
Gpuvendor=unknown.
Gpudeviceıd=0.
Gpusubsysıd=0x30.
Gpudedicatedmemorymb=0.
Gpuscore=0.000000.
Gpuscoreconf=0.000000.
Systemmemorymb=8038.
Cpuscore=839.900208.
Hardwarenotificationenable=0.

Gpuvendor bende eskiden Intel gözükürken şimdi unkown oldu.

Sorunun çözümünü bilen varsa çok sevinirim bütün driver ve Update'leri yaptım, sildim ve geri yükledim fakat sonuç vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar. Rainbow six adlı oyunu format atmadan önce çok oynardım fakat şimdi yükleyip girmeye çalıştığımda ekran kartını görmüyordu. Karşılaştığım sorunun txt. Hali bu şekilde.

[HARDWARE_INFO]
Gpuvendor=unknown.
Gpudeviceıd=0.
Gpusubsysıd=0x30.
Gpudedicatedmemorymb=0.
Gpuscore=0.000000.
Gpuscoreconf=0.000000.
Systemmemorymb=8038.
Cpuscore=839.900208.
Hardwarenotificationenable=0.

Gpuvendor bende eskiden Intel gözükürken şimdi unkown oldu.

Sorunun çözümünü bilen varsa çok sevinirim bütün driver ve Update'leri yaptım, sildim ve geri yükledim fakat sonuç vermedi.
Driverların kurulu olduğundan emin misiniz. Tekrar kurup denediniz mi. Laptop kullanıyorsanız oyuna sol tıklayıp performans modundan ekran kartı gibi bir seçenek var onu seçip denediniz mi.

Driverların kurulu olduğundan emin misiniz. Tekrar kurup denediniz mi. Laptop kullanıyorsanız oyuna sol tıklayıp performans modundan ekran kartı gibi bir seçenek var onu seçip denediniz mi.
AMD ve Intel sürücülerini indirdim fakat olmadı tekrar silip yükledim yine işe yaramadı

Sistemim: AMD Radeon HD 7500/7600 Series
i7-2670QM 2.20 GHz
8 GB Ram 64-bit
Anakartı hatırlamıyorum

Söylediğim gibi bu oyunu çok oynardım 40-50 fps civarı alıyordum birkaç küçük ayarlamalar ile beraber fakat şimdi 1 fps sabit oynuyorum GPUAdapter=1 yaptığım zamanda hiç oyuna girmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı