Rainbow Six Siege güzel mi?

Eşleştirme sistemi kötü. 25 seviyeyken karşıma 95-100 seviye adam gelmesini istemiyorum, ben dürbünü açana kadar adam öldürüyor beni.

Normal maç girersen tabii ki 100lvl adam gelir karşına newcommer gireceksin 50lvl ve altı oyuncular ile eşleştiriliyorsunuz. Evet orada dahi sistem kötü ben 6lvl iken neden karşıma 35 50 LVL adam geliyor benim gibi oynamayı bilmeyen değişik hareketler yapan insanlar gelsin.
Oyun cidden zor bu arada oyuna alışman için en az 50 az da olsa oynayabilmen için 100 saat oynaman gerekir.
Eski glaz ne güzeldi değiştirdiler şimdi termal dürbün hemen açılırken şimdi 3sn hareketsiz kalman gerekiyor.

Newcomer modu var, sadece 30 seviye ve altı girebiliyor.

30 değil 50lvl ve altı.

Tamam işte unranked girenlerin çoğu iyi oyuncu oluyor takım bulamıyor ranked için ve unranked giriyor. 50lvl ve altı iseniz newcommer girmeniz gerek.

Not: Oyunu yeni indirdim isteyene nick veririm ekler beraber gireriz cidden sıkıcı tek başına oynamak.
2saat oynadım ancak 100 saate yakın oynayanla takıldım o zaman PC kaldırmıyordu :/

Son düzenleme:
Başla ama kill için oynama Allah aşkına. İnsanlara yardım et ama lütfen kill için oynama. Türkiye'de böyle bir algı var. Ne kadar kill alırsan o kadar iyisin. Yok öyle bir şey. Takıma yardım etmedikten sonra ne gerek var? Spawn Kill'e çıktın diyelim 3 kişiyi indirdin. Ama o 2 kişi senin takımının içinden geçebilir. Game sense yani oyun bilinci daha da açarsak konuyu rakibini tanımak, analiz etmek ve adamların nereden geleceğini kestirebilmek önemli unsurlar. Try Hard oynama yani. İyi oyunlar!

Herkes son maddeden oldukça bahsediyor fakat sizce alışabilir miyim? Zekama da güveniyorum ama oyundan soğumayı hiç istemiyorum. Zira izlerken gerçekten keyif aldım.

O ping değerleri ile oynayabilirsem ne mutlu😀. Deluxe edition almayı düşünüyorum 44 tl sizce değer mi?
44 tl bu oyun için değer. Kesinlikle alın. Eşleştirme Sistemi için konuşacak olursak ben 67 levelim (140 saat) 30 level adam geldiğide oluyor 140 küsür levellerde. Ancak bu benim için pek bir sorun teşkil etmedi. Adamlardan fazla puan topladığım oluyor bazen. Zaten bu levelin bir seviyeden sonra pek bir önemi olmadiğını anlayacaksınız. Takıma gelen 90 level adam en duşuk puani da alabiliyor yani. Nereden vurulduğunuzu anlamadan ölmekse haritayı bilmemekten kaynaklanıyor. Bir süre sonra bütün haritaları beyniniz otamatikmen ezberleyince bu anlamadan vurulma olayi yok oluyor. Yani zamanla oyunda profesyonalleşecek ve daha fazla keyif alacaksınız. :)

(Levele takılmayın) Ilk basta newcommer girin. Sonra unranked giemeye başlayin (zaten o zaman böyle yüksek levelli adamlar gelecek.) 50 levelde ranked açılıyo siz 60 level olunca girin.

Ranked girmek isteyen olursa ismim MandelaR6

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı