Rainbow Six Siege Hala Alınır mı?

Schwindlerch

Kilopat
İnternette oyun hakkında çok dengesiz yorumlar var. Kimisi en iyi FPS oyunu kimisi kanser kitle, takımsız oynanmaz gibi şeyler söylüyorlar. Çevremde oyunu oynayan kimse yok ve oyuna yabancıyım.
Sizce bu yaz indirimlerinde almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun şu zamanlarda doruk noktasını yaşıyor oyuncu sayısı olarak ama kendi 100 saatlik oynama süremden sonra ben şahsen öneririm. COD ve BF gibi bir şey beklemeyin, yavaş ve taktiksel bir oyun Rainbow Siege. Başlarda çok ölüyorsun ama haritayı ve ekipmanları öğrenince gerçekten eğlenceli oluyor. Kanser kitle ne yazık ki mevcut, topluluk olarak baya tahammülsiz olabiliyorlar. Bazen eğlenceli olsun diye seni durduk yere öldürebiliyorlar sırf sinir etmek için birçok defa başıma geldi yada yeni bir oyuncuysan mobbing bile olabiliyor ama genellikle casual bir oyuncu olduğum için fazla umrumda olmadı benim eğer ciddi takılıyorsan sıkıntı yaratabilir.

Rekabetçi ve rütbeye önem veren biriysen, takımsız yüksek ranklara çıkman çok zor. Eğer ki keyfine casual oynayacaksan keyifli vakit geçirtir. Taktik FPS olduğu için öğrenmen uzun sürebilir. Sıkılıp, bunalıp o sürede oyunu bırakmazsan sonrası keyifli geçer. CS'deki gibi gideyim çıkıp vurayım diye bir Dünya yok. Takım ile birlikte belirli taktikler üzerinden oynamak gerekiyor.

Her çok oyunculu oyunlarda olduğu gibi buranın da kitlesi çok iyi değil ama çokta kötü diyemem, genelde sakin ve düzgün insanlar ile oynuyorum. Seviyem ile alakalı olabilir düşük ve orta seviyelerde durum nasıldır bilemem.

Çok daha ucuz iken alsaydınız iyi olurdu fakat indirimde 50, 55 liraya düşüyor, böyle kaliteli bir oyuna çok değil. FPS oyun seviyorsanız satın aldığınız da pişman olacağınızı sanmıyorum, kolay gelsin.

499 saat R6 var. Tek başıma da oynadım takımımla da. Tek başına oynayacaksan haritaları silahları öğrenmeden dereceli girmemelisin. Kanser kitle her oyunda olduğu gibi daha düşük liglerde mevcut. R6 zaten Ubisoft'un kemik bir kitle oluşturabildiği ve uzun soluklu devam ettirebildiği tek oyun. Güncellemeleriyle de hâlâ kendini oynatabilen bir oyun. Ama kanser kitleden etkilenmeden daha eğlenceli bir oyun deneyimi istiyorsan arkadaşlarınla gerçekten kendinizi oyuna vererek oynarsanız indirimli fiyat olan 50 TL'nin kaç katı zevk alırsınız. Sonuna kadar öneriyorum.

Yaklaşık dört hesabım var ve iki bin saati geçmişimdir. Son yıldaki operatörler gerçekçiliği bozdu sadece taktiksel özelliği kaldı. Oyun bana göre hala oynanabilecek seviyede, ubisoft oyunu her zaman güncel tutuyor ama klasik buglar hala bulunabiliyor. Bana göre en iyi Online-FPS oyunu ünvanını hala elinde tutuyor, alınabilir. Türk oyuncularının %60 kesimi kanser ve toxic ama Türk olduğunu belli etmezsen sıkıntı yok sustur geç :).

Oyunda karakterler aşırı pahalı, para yatırmadan oynayarak para kasmak bayağı zor. Bir karakter açana kadar canın çıkıyor. Ben olsam bulaşmazdım.
Alakası bile yok sezon karakterleri 25.000 renown ve bir dereceli oyun kazanırsan 400 renown geliyor. Ayrıca club units puanınız varsa 70 club units puanıyla 3 günlük booster alabiliyorsunuz her dereceli kazandığınızda ortalama 850-900 arası renown geliyor 25 maç kazansanız bir sezon karakteri açabilirsiniz. üç ayda bir, iki tane sezon karakteri geliyor.
ilk yıl operatörleri zaten ucuzladı ve ana operatörler de baya ucuz. standart edition da bedava geliyor zaten ana karakterler starterlarda parayla.

Alakası bile yok sezon karakterleri 25.000 renown ve bir dereceli oyun kazanırsan 400 renown geliyor. Ayrıca club units puanınız varsa 70 club units puanıyla 3 günlük booster alabiliyorsunuz her dereceli kazandığınızda ortalama 850-900 arası renown geliyor 25 maç kazansanız bir sezon karakteri açabilirsiniz. üç ayda bir, iki tane sezon karakteri geliyor.
ilk yıl operatörleri zaten ucuzladı ve ana operatörler de baya ucuz. standart edition da bedava geliyor zaten ana karakterler starterlarda parayla.
Ki starter edition da kalktı hepsi standart edition oldu. Oyun kazanıp DLC operatörlerini açacaksınız altı üstü. Maç kazanamayıp oyunun fiyatlandırmasına laf atmak saçma. İlk senelerdeki DLC operatörlerinin de fiyatları düştü. Artık eskiye göre çok daha kolay.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı