Rainbow Six Siege Hala Alınır mı?

Mixtley

Decapat
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi R6 hala alınır mı? Malumunuz yaz geldi ve yeni bir oyun arıyorum. (PUBG, CS:GO) bu iki oyunu da fazlasıyla oynadım ve PUBG artık keyif vermiyor. CS GO da hilelerden geçilmiyor ve o da sıktı. Ben de R6 almaya karar verdim. Sorularım:
- Şu anlık bir arkadaşım yok sıkıntı olur mu? (Discord sunucularından bulabilirim belki.)
- Aktif oyuncu sayısı fazla mı?
- Oyun artık sona doğru geliyor mu yoksa daha zamanı var mı?
Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi R6 hala alınır mı? Malumunuz yaz geldi ve yeni bir oyun arıyorum. (PUBG, CS:GO) bu iki oyunu da fazlasıyla oynadım ve PUBG artık keyif vermiyor. CS GO da hilelerden geçilmiyor ve o da sıktı. Ben de R6 almaya karar verdim. Sorularım:
- Şu anlık bir arkadaşım yok sıkıntı olur mu? (Discord sunucularından bulabilirim belki.)
- Aktif oyuncu sayısı fazla mı?
- Oyun artık sona doğru geliyor mu yoksa daha zamanı var mı?
Cevaplarsanız sevinirim.
Çok fazla oyuncusu yok pubg ve CSye kıyasla ama hilesi olan görmedim oynadığım süre boyunca bence hala alınabilir

1000 saatim var. Artık Ubisoft'un geliştirecek bir şey bulamadığını düşünüyorum. Gelen mapler ve operatörlerden bahsediyorum. Bu yıl gelecek olanların hepsi rework ve operatörlere özen göstermemişler belli. Plata yaklaşmaya başladığında hilelerle karşılaşmaya başlıyorsun. 2 gün önce plat maçımda denk geldi. Her güncellemede yeni bir glitch ortaya çıkıyor. Arkadaşın da dediği gibi kemik kitlesini oluşturdu. Alışmak ve gelişmek zamanını alabilir. Sabırlıysan al derim.
Ekleme olarak oyunda fazlasıyla toxic oyuncu var. Zevk olsun diye kafana sıkan mı dersin. RFF nasıl çalışıyor bir deniyim diye sıkanı mı dersin her türden var. Arkadaşlarla girmek daha faydalı ve zevkli olur.

-Oyun sürekli güncelleme alıyor ve Ubisoft un yakın zamanda desteği bırakacağını sanmıyorum.
-Oyuncu sayısı gayet yeterli oyun bulma ekranında en fazla 1 dakika beklemişimdir.
-Yalnız girmek sorun oluşturmaz ama arkadaşlarla oynamak çok daha zevkli.

Kesinlikle alınır CSGO'dan kat kat iyi olmasına rağmen CSGO'nun oyuncu kitlesi daha fazla umarım kitlesi genişler.
CSGO dan iyi olması tartışılır ikisi de farklı tarz oyunlar rekabetçi modunda CSGO yu geçebilen bir oyun çıkmadı bence.

CSGO dan iyi olması tartışılır ikisi de farklı tarz oyunlar rekabetçi modunda CSGO yu geçebilen bir oyun çıkmadı bence.
Rekabetçi modunda çoktan CS:GO'yu geçti. Hem daha realistik hemde daha ayrıntılı bir oyun sunuyor. Realistikten kastım sadece grafik değil oyunda yaşanan patlamalar ve oyunu etkileyen faktörler. Drone'lar kameralar tuzaklar derken oyun çok geniş bir yelpazeye sahip oluyor. Şahsen CS:GO ona rakip olabilecek bir oyun değil. Piyasada şu an Rainbow Six Siege skalasında bir oyun yok.

Rekabetçi modunda çoktan CS:GO'yu geçti. Hem daha realistik hemde daha ayrıntılı bir oyun sunuyor. Realistikten kastım sadece grafik değil oyunda yaşanan patlamalar ve oyunu etkileyen faktörler. Drone'lar kameralar tuzaklar derken oyun çok geniş bir yelpazeye sahip oluyor. Şahsen CS:GO ona rakip olabilecek bir oyun değil. Piyasada şu an Rainbow Six Siege skalasında bir oyun yok.
İki oyunun da FPS olması karşılaştırılabileceği anlamına gelmiyor birisi diğerinden 4 yıl sonra çıkmış, birbirlerinden farklı oyunlar CS'nin kendine has bir tarzı var Rainbow ise apayrı dinamikleri olan bir oyun bunları karşılaştıramazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı