Rainbow Six Siege Hangi Paket Alınmalı?

Dostlar birkaç gün önce Rainbow Six Siege Starter Pack satın aldım. Oyun hoşuma gittiği için paketimi yükseltmek istiyorum. Sanırım direk Standart Edition'a yükseltemiyorum. Standart versiyon şu anda 140TL. İndirimlerde bu fiyat düşüyor mu? Standart Versiyonu almak yerine tek tek operatörleri açsam daha karlı olur mu? Kısaca oyunu bilen arkadaşlardan yol haritası rica ediyorum. Şu anda Steam'da 69TL var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Starter edition da karahter açmak tam bir işkence oyunda 359 saatim var ve 21 operatörü zar zor açtım. Tek tek açma, o zaman sezon operatörü başına 18 TL ücret vermiş oluyorsun @Jira 'nın da dediği gibi sezon paketleri çok daha ucuza geliyor. Ben ise senin durumunda 3. yıl paketi alırdım.

Yapabileceğin iki şey var.

1)Yeni bir hesapla Complete Edition ya da Standart Edition almak. Aynı Steam hesabına bağlanabiliyor mu bilmiyorum. Eğer Complete alacaksan şu an elindeki paketle oyunu öğren ve ilk indirimde (yüzde elli indirime girer genelde) al.

2)Sezon paketlerini almak ama 3. sezon paketini önermem. Şu an 3. sezon paketinde 2 operatör var 3 ay aralıklarla 6 operatör daha gelecek. Eğer 2. veya 1. sezon operatör paketini alırsan hem 70 liraya alacaksın hem de anında 8 operatörün daha olacak.

Valkyrie, Blackbeard, Caveira, Capitao, Frost, Buck, Echo, Hibana içeren 1. sezon paketini tavsiye ederim.

Defansta Frost'un etkili silahı ve tuzaklarıyla oyuna iyi bir başlangıç yaparsın. Caveira ile koştur koştur haritaları öğrenir ve arkalamayı geliştirirsin.

Atakta Hibana ile Reinforce açar buna göre taktikler geliştirirsin. Blackbeard ile pasif ama etkili oynayabilirsin.

Buck, Capitao, Echo, Valkyrie biraz daha ileri seviye. Gerçi Valkyrie de başlangıç için çok uzak değil sadece Dokkaebi'ye hacklenme ihtimalini düşünerek kamera at:)

26 liradan 1 kuruş fazla vermedim yeni eski farketmiyor rahatlıkla operatörleri açıyorum, bence oynama sürenle alakalı. Birde şöyle birşey var bi süre sonra zaten belirli sana uygun operatörlerle oynadığın için gerisinin çokta bir önemi kalmıyor. 300, 400 lira para yatıran arkadaşımda aşşağı yukarı benimle aynı operatörleri oynuyor ona göre harcama yapmanı öneririm. :)

26 liradan 1 kuruş fazla vermedim yeni eski farketmiyor rahatlıkla operatörleri açıyorum, bence oynama sürenle alakalı. Birde şöyle birşey var bi süre sonra zaten belirli sana uygun operatörlerle oynadığın için gerisinin çokta bir önemi kalmıyor. 300, 400 lira para yatıran arkadaşımda aşşağı yukarı benimle aynı operatörleri oynuyor ona göre harcama yapmanı öneririm. :)

Ben geçen sene 55 lira verdim standart edition aldım. Standartları zaten ilk 100 saatte açtım. Oyunda 400 saatim var. 300. saate kadar operatör çeşitliliğim yetersiz geliyordu. Her operatörle farklı haritalar için taktikler geliştirmek veya bilinen taktikleri denemek lazım. Devamlı aynı operatörü seçenler belirli seviyelerden sonra tıkanıyorlar. Gerisi oyunun doğasına ters. Starter alan arkadaşlarım ya oyunu bıraktılar ya da season pass aldılar.

Oyunu sevdiyseniz ve uzun süre oynayacaksanız Starter'a bulaşmayın. Bir şekilde almış bulunduysanız sezon 1 ya da 2'yi satın alın gerisini renown'la açarsınız.

Ben geçen sene 55 lira verdim standart edition aldım. Standartları zaten ilk 100 saatte açtım. Oyunda 400 saatim var. 300. saate kadar operatör çeşitliliğim yetersiz geliyordu. Her operatörle farklı haritalar için taktikler geliştirmek veya bilinen taktikleri denemek lazım. Devamlı aynı operatörü seçenler belirli seviyelerden sonra tıkanıyorlar. Gerisi oyunun doğasına ters. Starter alan arkadaşlarım ya oyunu bıraktılar ya da season pass aldılar.

Oyunu sevdiyseniz ve uzun süre oynayacaksanız Starter'a bulaşmayın. Bir şekilde almış bulunduysanız sezon 1 ya da 2'yi satın alın gerisini renown'la açarsınız.
Arkadaşın biraz oynadıktan sonra öngöreceği bir durum season pass ya da standart alıp almamak zaten. Ben sadece çok para harcamadan da eğer zaman harcayacaksa starter oynayan birisi olarak rahat şekilde oynanabileceğini söyledim, 600 saate yakın oynadım 25 operatör açtım kaldı ki istesem daha fazlasını açardım genelde skinlere harcıyorum renownları.

Arkadaşın biraz oynadıktan sonra öngöreceği bir durum season pass ya da standart alıp almamak zaten. Ben sadece çok para harcamadan da eğer zaman harcayacaksa starter oynayan birisi olarak rahat şekilde oynanabileceğini söyledim, 600 saate yakın oynadım 25 operatör açtım kaldı ki istesem daha fazlasını açardım genelde skinlere harcıyorum renownları.

Tabi ki kişiye bağlı bir durum. Oyunda bi 100-150 saat oynadıktan sonra operatör çeşitliliği istiyorsun zaten. O kısımlarda hangi pakedi aldığın önem kazanıyor. 500-600 saat oynadıktan sonra zaten elindekilerle bi düzen oturtmuş oluyorsun:)

Starter alanlara ufak bi tavsiye. Alttaki standart operatörleri açtıktan sonra isteğinize göre DLC'ye yönelebilirsiniz.

Defans

Kapkan: Kolay silah, 5 adet tuzak

Bandit: Reinforce güçlendirir, 3 speed ile roam yapmaya çok uygun.

Rook: Tüm takım arkadaşlarına armor verir. ACOG'u olan 3 defans operatöründen en iyisi. ACOG olduğu için spawn kill atmaya çok uygun. "Ağır operatör seçmişsin içerde otur" diyenlere kulak asmayın. Fazla koşturmadan her şekilde oynayabilirsiniz.

Atak

Thatcher: Tüm elektronikleri patlatır. Tuzak temizler. Bandit, mute temizleyerek Thermite veya Hibana'nın Reinforce açmasını sağlar.

Thermite: Reinforce açar. Daha ne olsun.

Ash: Hızı ve silahıyla agresif oynamaya çok uygun. Tek kötü yanı oyunu oynayanlar tarafından çok tercih edilmesi.

Ben starter edition aldım başta fakat oyun hoşuma gidince 175 tl lik rb6 kredisi aldım ve 175 tl ye y1 , y2 ,ve standartlardan da 9 tane açılacak operatör kalana kadar aldım y3 te aldım şimdi oyun içinden rb6 kredisi alman daha avantaj ekstra kredi de veriyor fakat sonradan farkettim shop kısmında karakterlerin bundle ları var ordan daha ucuza alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı