Tagzel Decapat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 51 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #1 Merhaba, iki gündür aldığım hatanın ne olduğunu anlamamıştım ve bugün hata kodunu Google'a yazınca Ubisoft'un kendi sitesinde yazanları gördüm. Bu sadece benim hesabımla mı ilgili bilmiyorum, umarım genel bir sorundur. Kod "3-0X0001000B" bu ama sitede gördüşüm bu değildi, yukarıda bildirim olarak çıktı ve tıklayınca bu ekran geldi: We are aware that some players are receiving an error stating that their Uplay + subscription has been suspended. We are aware of this issue and are investigating. We apologise for any inconvenience caused.
Merhaba, iki gündür aldığım hatanın ne olduğunu anlamamıştım ve bugün hata kodunu Google'a yazınca Ubisoft'un kendi sitesinde yazanları gördüm. Bu sadece benim hesabımla mı ilgili bilmiyorum, umarım genel bir sorundur. Kod "3-0X0001000B" bu ama sitede gördüşüm bu değildi, yukarıda bildirim olarak çıktı ve tıklayınca bu ekran geldi: We are aware that some players are receiving an error stating that their Uplay + subscription has been suspended. We are aware of this issue and are investigating. We apologise for any inconvenience caused.
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 24 Aralık 2019 #2 Kısaca Ubisoft demiş ki, Bazı playerlerimizin hesaplarının ve aboneliklerinin askıya alındığına dair bir error ile karşılaştığını biliyoruz. Durumun farkındayız bununla ilgili araştırma yapıyoruz. Özür dileriz yaşadığınız olumsuzluk ile ilgili demişler. Artı 0 Eksi
Kısaca Ubisoft demiş ki, Bazı playerlerimizin hesaplarının ve aboneliklerinin askıya alındığına dair bir error ile karşılaştığını biliyoruz. Durumun farkındayız bununla ilgili araştırma yapıyoruz. Özür dileriz yaşadığınız olumsuzluk ile ilgili demişler.