Rainbow Six Siege Hesabım Askıya Alındı

Tagzel

Decapat
Katılım
29 Temmuz 2018
Mesajlar
51
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iki gündür aldığım hatanın ne olduğunu anlamamıştım ve bugün hata kodunu Google'a yazınca Ubisoft'un kendi sitesinde yazanları gördüm. Bu sadece benim hesabımla mı ilgili bilmiyorum, umarım genel bir sorundur. Kod "3-0X0001000B" bu ama sitede gördüşüm bu değildi, yukarıda bildirim olarak çıktı ve tıklayınca bu ekran geldi: We are aware that some players are receiving an error stating that their Uplay + subscription has been suspended. We are aware of this issue and are investigating. We apologise for any inconvenience caused.
 
Kısaca Ubisoft demiş ki,

Bazı playerlerimizin hesaplarının ve aboneliklerinin askıya alındığına dair bir error ile karşılaştığını biliyoruz. Durumun farkındayız bununla ilgili araştırma yapıyoruz. Özür dileriz yaşadığınız olumsuzluk ile ilgili demişler. :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı