Rainbow Six Siege için ekip arıyorum

Makaleler
4
Daha fazla  
Oyunda 140 saatim var. Hem eğlenmek hem de ranked maçlarda takımca oynayabileceğim kişiler arıyorum. Rankım Altın 3'tür an itibariyle. Birlikte güzel vakit geçirebileceğim kişileri bulmak için buraya danışmak istedim. Ayrıca PUBG, Rocket League, BF1 gibi oyunlara da sahibim. Steam ismim: Kaptan-ı Derya. Uplay ismim KaptaniDerya18'dir.

Gold 1 ve Plat 4 arası gidip geliyorum istersen oynarız. Battlefield 1 konusu da Revolation almıştım ama fazla oynamamıştım onu da oynayabilirim PUBG de 60 saatim falan var fazla oynamam ama R6 Siege 700 Saat falan.

Gold 1 ve Plat 4 arası gidip geliyorum istersen oynarız. Battlefield 1 konusu da Revolation almıştım ama fazla oynamamıştım onu da oynayabilirim PUBG de 60 saatim falan var fazla oynamam ama R6 Siege 700 Saat falan.
140 saatim olduğu için çok iyi oynamıyorum. Benimde tam tersi PUBG'de 1K saatim var. Antrenman amaçlı casual oynayabiliriz. Linkinizi atmanız yeter.

140 saatim olduğu için çok iyi oynamıyorum. Benimde tam tersi PUBG'de 1K saatim var. Antrenman amaçlı casual oynayabiliriz. Linkinizi atmanız yeter.
Öncelikle tabii ki atarım ama her zaman girmiyorum bu aralar Steam hesabımda bir yakınım takılıyor yakın arkadaşları ile Gta falan oynuyor ben de Boş zamanlarımda falan Casual giriyorum atayım ben link sen ekle.

Steam Community :: Lolita

Öncelikle tabii ki atarım ama her zaman girmiyorum bu aralar Steam hesabımda bir yakınım takılıyor yakın arkadaşları ile Gta falan oynuyor ben de Boş zamanlarımda falan Casual giriyorum atayım ben link sen ekle.

Steam Community :: Lolita

Selam 600 Saat oynamam var R6S'de 192 Levelim oynamak isterseniz Steam linkim: Steam Community :: BigBangZero

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı