Rainbow Six Siege Kötü Aim Nasıl Düzeltilir?

114187

Kilopat
Başlıkta belirttiğim gibi, 4-5 Ay oyuna ara vermiştim. War Thunder isimli bir tank oyununu oynadığım için R6 Siege'de Aim'im fena halde çöp olmuş. Rankım Gold 1 idi oyunu bıraktığım zaman şimdi casual girdim oynayamıyorum :D Aim'im için önerileriniz var mı? Yani bir kaç günde tekrar eski reflekslerimi geri alabileceğim bir taktik yok mu ya :D

Terrorist Hunt falan mı girsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
R6 hiç oynamadım ancak eğer eşleştirme sistemi CSGO gibiyse karşına rankından dolayı iyi insanlar gelecektir. Aim'in gelişmek yerine daha kötüye gider artı sinirlerini bozar. Düşük seviyede bir hesap bulabilirsen daha iyi olur basit oyunculardan başlarsın yavaş yavaş geliştirirsin.
İşte o çok sıkıntı, 10 maç gireceğim diyelim rütbe için şimdi ilk maç bir giriyorum karşımda Gold 1 falan ama sonra bir bakıyorum üçüncü maç Plat'lar gelmiş oyuna. Bir tane starter alıp yan hesap oynayabilirim.
Size bizzat kendi uyguladığım tekniği söyleyeyim. Bol bol Terörist Avı modunu oynayıp teröristlerin kafasına nişan alıp öyle vurun. Her gün 3-4 defa girin oynayın bu sayede düzeltirsiniz. (y)

Düzenleme: Ha bu arada tek olarak girin terörist avı moduna. Yani Lone Wolf.
T-Hunt taktiği cidden iyi ama diğer yandan ben operatörlere de alışmam lazım, dün Maverick'i açtım ama çok değişik geldi bana bu normal ama oyun boyunca hiç ölmeden oynadığım Montagne ile dahi oynayamıyorum şimdi Ash alsam artık imkansız o şekilde yavaş yavaş alışacağım artık, Teşekkürler.
İlk önce kendine uygun mouse hassasiyetini bulmalısın Yalnız Kurt Terorist Avı girerek sürekli kafadan vurmaya çalış. Hassasiyetini sürekli değiştirerek sana en uygununu bulmaya çalış ekstra olarak 3D Aim vb. uygulamalar ile geliştir kendini.
Hassasiyetimi azcık daha değiştirdim, biraz şu 3D Aim Trainer'a bakacağım daha sonra T-Hunt gireceğim dün 10 el falan Casual girdim o bile etki etti inşallah hak ettiğim Ranklar'a gelirim :D Yorumun için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı