Rainbow Six Siege kolay para nasıl kasılır?

Wiinchester

Kilopat
Daha fazla  
Yeni operatör almak istiyorum ama günde bir saat oynuyorum. Bilemedin iki saat oynuyorum ve istediğim paralara gelmek için haftalar gerekir hızlı şekilde nasıl para kazanılır?
Not: Tek başıma oynuyorum, oyunda arkadaşım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dereceli oyunlar normal oyunlara nazaran daha çok Renown veriyor. Yok ben operatöre rushlayacağım diyorsan en hızlı kasma yönetimi Terrorist Hunt. Tek başına girdiğinde verdiği renown azalıyor senin sadece ilk oyunda bir kişiye ihtiyacın var lobide olması için. Bu konuda yardımcı olan insanlar elbet vardır jabba adlı yayıncının dc adresine girip bulabilirsin. Yok ben bunuda yapamam diyorsan. Eşleşmeli TH'a girip sürekli tekrar başlatmak zorunda kalırsın. Tavsiyem bir kişiyi 2 dakikalığına bulman Ev Haritasında yapmak var Banka gibi büyük haritalarda yapmak var tercih senin.
Küçük Not: En iyi TH operatörü Twitch.

Dereceli oyunlar normal oyunlara nazaran daha çok Renown veriyor. Yok ben operatöre rushlayacağım diyorsan en hızlı kasma yönetimi Terrorist Hunt. Tek başına girdiğinde verdiği renown azalıyor senin sadece ilk oyunda bir kişiye ihtiyacın var lobide olması için. Bu konuda yardımcı olan insanlar elbet vardır jabba adlı yayıncının dc adresine girip bulabilirsin. Yok ben bunuda yapamam diyorsan. Eşleşmeli TH'a girip sürekli tekrar başlatmak zorunda kalırsın. Tavsiyem bir kişiyi 2 dakikalığına bulman Ev Haritasında yapmak var Banka gibi büyük haritalarda yapmak var tercih senin.
Küçük Not: En iyi TH operatörü Twitch.
teşekkür ederim dc adresine girip bulamam en iyisi sürekli aynı operatörlerle oynamak oyun zevkini azaltıyor.

Bu konu işinize yarayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı