Rainbow Six Siege Maçın Başlamaması

shinqai

Hectopat
Daha fazla  
Ben Rainbow'u PS4'ten oynuyorum. Daha dün açtım oyunu ilk defa casual gireyim dedim. Ranked falan kilitliymiş 21 dakika bekledim maç bulmadı, sonra terorist hunt gireyim dedim maç başladı karakter sordu karakterimi seçtim, silah seçimi sordu silahlarımı seçtim, spawn yerini oylamaya sunmuş verdim oyumu 5 kişinin de gözüktüğü menüye geldim. Yukarıda sayaç var sayaç bitiyor sağ üst bir yerlerde karakterlerin profil fotoğrafında dönen bir çubuk var, benim yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. 4/5 yazıyor arkada hazır olmayan sadece benim galiba sonra beni kickliyolar her şeyi denedim 3 saat deneme sonucu sadece şans eseri 1 oyun girebildim lütfen yardım edin ne yapacağım.

Öncelikle PS4'ün Firmware'i güncel olsun. Sonrasında da modeminizin Firmware güncellemesi varsa yapın. NAT sorunu olabilir. PS4 modeme kablosuz bağlanıyorsa kablo ile bağlamayı deneyin.
NAT sorunu olmasa bile oyundan kaynaklı bazı sunucu sıkıntıları var. Oyundan aldığınız tüm zevki bir anda yok ediyor. Sonuçta söz konusu "BUGISOFT" olunca böyle bir şey hayli olağan.

Modemin güvenlik duvarı nedir?

192.168.x.x ile giriş yaptığınız modem arayüzünden görebilirsiniz. Her modemin bir güvenlik duvarı vardır, bu güvenlik duvarı birtakım portlar üzerinden gelebilecek dış saldırıları önleme amacıyla kullanılıyor. Fakat açık kaldığı takdirde konuyu açan arkadaşın ki gibi sorunlara yol açmakta. Bende de bazı oyunlarda aynısını yaptı (mesela Killing Floor 2) ama şimdi sıkıntı yok.

Evet zaten mesajımı yazdıktan sonra da araştırmıştım ancak pekiştirmiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…