U ULAŞ ERZİNCAN Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar merhaba. Rainbow Six Siege oyun sırasında yani oyunun içinden mikrofonla konuştuğum sırada ses almama rağmen sesim karşı tarafa gitmiyor, ama başka oyunlarda gidiyor. Yardımcı olur musunuz? Kulaklığım: Logitech G35 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2018
Arkadaşlar merhaba. Rainbow Six Siege oyun sırasında yani oyunun içinden mikrofonla konuştuğum sırada ses almama rağmen sesim karşı tarafa gitmiyor, ama başka oyunlarda gidiyor. Yardımcı olur musunuz? Kulaklığım: Logitech G35
E emirhan müminoğlu Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #2 Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS U ULAŞ ERZİNCAN Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #3 emirhan müminoğlu dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef çözemedim. Artı 0 Eksi
E emirhan müminoğlu Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #4 Dostum ben çözdüm, çözümü de baya basitmiş. Oyunda ses ayarlarına girip "voice chat record threshold" 35 yap. Artı 0 Eksi
Dostum ben çözdüm, çözümü de baya basitmiş. Oyunda ses ayarlarına girip "voice chat record threshold" 35 yap.