Rainbow Six Siege mini inceleme

Daha fazla  
Evet size oyunu aldığımdan beri incelememi sunacağım.
Grafik: Oyunun grafikleri gerçek hayat gibi oyunun içine giriyorsunuz. VR gözlük gibi.
Dinamikler: Acayip iyi.
Ses: Standart üstü.
Oyunu herkes oynayabilir mi: Aslında herkes oynayamaz. Biraz agresif biraz bilek birazda beyin gerektiriyor. Ama CS:GO gibi başka FPS oyunları oynarsanız ve sonra bu oyuna başlarsanız 1 ay geçmeden standart oyuncu alırsınız ve oyun zor gelmez.
Zorluk: Orta.
Fiyatı: Oyunun Epic Games platformundaki fiyatı 50 TL Steam'da 100 ve oyun şu an indirimde 23 TL'ye alınıyor.
Parasına değer mi: Oyunu 300 TL olsa da alırdım. Ama 23 TL'ye aldım ve Epic'teki indirimle 23 TL şimdi zaten.
Hangi DLC alınır: Standart Edition eskiden starter indirimsiz 23 tlydi indirimli 11 tlydi starter önermememin nedeni operatörlerin fiyatı artıyor her maç 100 ila 400 para kazanırken bir karakterin 15000 para değil 1000 para olmasını tercih eder misiniz orası size kalmış.
P2W'mi: Kesinlikle değil. Gerçek para ile oyun parası alabiliyosunuz. Parayla hiçbir şey olmuyor silah güçlendirme yok. Kozmetikleri kasarakta alabilirsiniz parayla da fark etmez.
Sistem: Düşük ama düşük bir sistem ile her şeyi düşürerek akıcı oynarsınız. Ama ortalama veya yüksek bir sistemde fulldede akıcı oynarsınız.
Puanım: 10/10

Edit : para diye kastettiklerim oyun parası, gerçek para değil.

Son düzenleme:
Yapılmak istenen şey çok iyi ama pratikte pek öyle olmuyor. Yan odadaki adamın sesini duvardan değil kapının olduğu yerden gelmesi için ayarlanmış fakat hatalı çalışabiliyor.

Evet bu da var. Zaten o yüzden standart üstü dedim. Sesi çok iyi değil standart üstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ses standart üstü değil, berbat.
  • Zorluk orta değil, çoğu kişi alışmakta zorluk çekiyor.
  • Düşük ama düşük sistemle oynayamazsınız rahat bir şekilde, orta düzey bir sistem gerekli en azından.
İncelemeye genel olarak katılmıyorum.

Eleştiriden çok övmek için yapılmış bir inceleme.
Evet, hiçbir eksisi belirtilmemiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı