SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 8 Ekim 2017 #1 Bilgisayarı ilk açtığım zaman R6'ya giriyorum ve mouse çok değişik hareket ediyor lag var gibi. Nasıl çözerim bu sorunu? CPU Kullanımı %100 oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2017
Bilgisayarı ilk açtığım zaman R6'ya giriyorum ve mouse çok değişik hareket ediyor lag var gibi. Nasıl çözerim bu sorunu? CPU Kullanımı %100 oluyor.
Cihan Yüce Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 1 Yer İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #2 SCN dedi: Bilgisayarı ilk açtığım zaman R6'ya giriyorum ve mouse çok değişik hareket ediyor lag var gibi. Nasıl çözerim bu sorunu? CPU Kullanımı %100 oluyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz var belli ki ama lag konusunu tam anlamadım. SCN dedi: Bilgisayarı ilk açtığım zaman R6'ya giriyorum ve mouse çok değişik hareket ediyor lag var gibi. Nasıl çözerim bu sorunu? CPU Kullanımı %100 oluyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz var belli ki ama lag konusunu tam anlamadım. Artı 0 Eksi
SCN dedi: Bilgisayarı ilk açtığım zaman R6'ya giriyorum ve mouse çok değişik hareket ediyor lag var gibi. Nasıl çözerim bu sorunu? CPU Kullanımı %100 oluyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz var belli ki ama lag konusunu tam anlamadım. SCN dedi: Bilgisayarı ilk açtığım zaman R6'ya giriyorum ve mouse çok değişik hareket ediyor lag var gibi. Nasıl çözerim bu sorunu? CPU Kullanımı %100 oluyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz var belli ki ama lag konusunu tam anlamadım.
Uğurcan Aydoğdu Megapat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 439 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F,RTX 4060,2x8 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Halkla İlişkiler 31 Ocak 2018 #3 Bende yaşıyorum aynısını çözüm yok. Artı 0 Eksi