Rainbow Six Siege nasıldır, alınmalı mıdır ?

Yağız Dikmen

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda yeni bir bilgisayar topladım ve şimdi bu bilgisayarda yeni nesil ve üst düzey oyunları oynamak istiyorum. Oyun için 150 TL gibi bir bütçem var ve Rainbow almaya karar verdim fakat Steam'da birden fazla paket ve içerik var. Bunlar hakkında öncelikle bilgi rica ediyorum sizden ve hangisini almalıyım adına tavsiyelerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun resmen bağımlılık yapıyor. Gerçekçi olmasıda çabası. Ben ne BF de nede Call Of Duty de adamı kafadan tabanca ile 1 mermi ile öldürebildigimizi görmedim. Burada ise adam duvarın arkasında dahi olsa tek bir tabanca mermisiyle ölebiliyor. Ve oyunu taktiksel oynamak zorundasın. Takim iletişimi çok önemli.

Ben al derim parasını gerçekten hak ediyor.

Easter GamersTv

bu adamı izleyerek fikir edinebilirsin. Bana keyifli geldi.
Hocam zaten severek takip ediyorum Mete Bey'i. Oradan görerek almaya karar verdim zaten.

Grafiği oynanışı olsun, gerçekçiliği olsun çok kaliteli bir oyundur. Fiyatı G2A da daha uygun olabilir bak bence.
Evet oradan alabilirim Uplay hesabıma, fiyatlar uygun.

Peki arkadaşlar, Rainbow'da başka başka paketler var. Bunlardan hangisini almalıyım ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı