Rainbow Six Siege ne durumda?

Epic Games üzerinden aldığın zaman senden Ubisoft hesabı istiyor.
Ve oyunu Uplay'e bağladığın için oynayabiliyorsun.
Çünkü sanırım Steamden alanlarda bağlanıyor.
Ama eğer oynayamazsan arkadaşlarınla o zaman Uplay indir.
Otomatik Epic Games'te bağladığın Ubisoft hesabıyla giriş yap ve Epicten silip ordan yükle.
Ama bunun olma ihtimali çok nadir.
Büyük ihtimal Epic'ten aldığın zamanda Steam'deki arkadaşlarınla oynarsın.
Ama oynayamazsan bu dediğimi yap.
Olur.
Garanti ediyorum. Çünkü yaşadığım için biliyorum.
Bir fark yok yani, steam'den alıp 60tl fazla vermek için. Yanlış mı anladım?
 
Bir fark yok yani, steam'den alıp 60tl vermek için. Yanlış mı anladım?

Evet.
Fark yok.
Ama olmaz ise Uplay indir Google'den
Ordan Epic Games'te bağladığın Ubisoft hesabına gir.
Ve oyunlarıma bak orada otomatik var gözükücek.
O zaman Epic Games'ten silip ordan indir.
Olma ihtimali %100
Garanti veriyorum. Çünkü yaşadım.
 
Dünyada rakibi olmayan muhteşem bir taktiksel FPS oyunu. 4334 saatim var oyunda ve oynadığım tek oyun şu anda. Hile konusunda arkadaşlarında dediği gibi günde binlerce kişi banlanıyor oyunda. Oyunu başıboş bırakmıyorlar. @Onur Altuğ Sever kardeşiminde dediği gibi hakettiği değeri görmeyen bir oyun kesinlikle.
 
@The King Of Bruh, kendi kullanıcı deneyimlerini paylaşmış olabilir mi? Burada herhangi bir şekilde övme veya kötüleme vb gibi bir durumun olduğunu düşünmemekle beraber kendisine de katılıyorum bu noktada, her ne kadar o videolardaki gibi buglarla pek karşılaşmasam da toxic hileci oyuncuların karşı takıma gelmesi, amip downranked copper gibi oynayan, noob tabiriyle nitelendirdiğimiz oyuncuların kendi takımıma denk gelmesi sebebiyle her ne kadar takımı taşıyabilme durumum olduysa da üst üste 2 sezon Gold 3'ten bronze 1'e kadar düştüm, daha da uzun bir süre girip oynamayı düşünmüyorum bu lanet oyunu, FPS Online shooter olarak hilelik kanserlik pozisyonlarla karşılaşmamak adına yine ülkemizde değerinin bilinmediği BF V alternatifine yönelinebilir, şu an için R6'dan uzak olduğum için mutlu ve huzurluyum, ama tabii isteyen istediği gibi girip kendisine hem mental hem de kişi odaklı hardcore challange arıyorsa oynayabilir 😀.
 
Son düzenleme:
@The King Of Bruh, kendi kullanıcı deneyimlerini paylaşmış olabilir mi? Burada herhangi bir şekilde övme veya kötüleme vb gibi bir durumun olduğunu düşünmemekle beraber kendisine de katılıyorum bu noktada, her ne kadar o videolardaki gibi buglarla pek karşılaşmasam da toxic hileci oyuncuların karşı takıma gelmesi, amip downranked oyuncuların kendi takımıma denk gelmesi sebebiyle Gold 3'ten bronze 1'e kadar düştüm, daha da uzun bir süre girip oynamayı düşünmüyorum bu lanet oyunu, FPS Online shooter olarak hilelik kanserlik pozisyonlarla karşılaşmamak adına yine ülkemizde değerinin bilinmediği BF V alternatifine yönelinebilir, şu an için R6'dan uzak olduğum için mutlu ve huzurluyum, ama tabii isteyen istediği girip kendisine hem mental hem de kişi odaklı hardcore challange arıyorsa oynayabilir 😀.

Sizin düşünceniz.
Ama ilk kez "Rainbow Six Siege" gibi bir şaheserden kanser olan birini görüyorum.
 

Geri
Yukarı