Rainbow Six: Siege operatör Epic'ten mi Steam'den mi alınmalı?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalari Epic Games'de Tom Clancy's Rainbow six® Siege oparetör almak istiyorum. 60 TL indirim kuponunu uygulayınca ucuza geliyor fakat Steam'den aldığımda nedense FPS iyi verecek gibi bir düşünce geliyor saçma bir düşünce fakat nereden almam daha iyi olur sizce? Steam'den almaya kalkarsam Deluxe Edition alabiliyorum ama Epic'den alırsam oparetör alıyorum. Sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
UPlay'den alın, büyük ihtimalle zaten Steam ve ya Epic Games'den aldığınızda UPlay üzerinden oynayacaksınız.

Hangisi daha ucuzsa oradan al. Ben Epic'te daha ucuz diye oradan almıştım. Ama paran varsa kesinlikle Steam'den al topluluk özelliği olsun profilne ayrı bir hava katması olsun oynadığım saatin belirgin bir şeilde görünmesi olsun Steam 1 numara zaten yakındada Steam'den alacağım.

Uplay'de ek indirim var kupon ile, oradan al.

Uplay da ne kadar oluyor. Bir de Steam'den veya Epic'den alsam ne farkı var onu merak ettim. Bende Steam'den almak istiyorum fakat Epic 60 TL kupon veriyor. Oyun bedava gibi bir şey oluyor resmen.

Not: Bu arada ceza yedim yazamadım kusura bakmayın iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı