Rainbow six Siege oynanır mı?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair 16GB (modelin ismini tam bilmiyorum) 2113 mhz (stok ayarlarda çalışıyor. Normalde 3200 mhz gibi yüksek değerler normal çalışma hızı aslında.
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGEND 700 (SSD), WD ELEMENTS 1TB (HDD)
Ekran kartı
Nvidia RTX 2060 (düz versiyon [super, ti deği])
Anakart
PRIME H610M-K D4
İşlemci
İntel İ5 12400F
Aslında benden kaynaklı bir soru bu. Çoğu zaman solo takılıyorum. Valorant (200 saat), CS 2 (CS:GO ile birlikte 180 saat) ve Fortnite(310 saat) oyunları solo şekilde oynadım çoğu zaman. Şimdi ise Apex Legends geçtim ama pek beğenemedim. Belki hemen Tom Clancy's Rainbow six® Siege alabilirim. Ama yine solo takılacağım ve diğer oyunlara göre çok mu zorlar?

Aslında benden kaynaklı bir soru bu. Çoğu zaman solo takılıyorum. Valorant (200 saat), CS 2 ( CS:GO ile birlikte 180 saat) ve Fortnite(310 saat) oyunları solo şekilde oynadım çoğu zaman. Şimdi ise Apex Legends geçtim ama pek beğenemedim. Belki hemen Tom Clancy's Rainbow six® Siege alabilirim. Ama yine solo takılacağım ve diğer oyunlara göre çok mu zorlar?

Oynanır.

Zorlamaz. Çok da zevkli oluyor açıkçası. Oyundan birkaç kişi bulabilirsin belki.
Valorant, CS için çok iyi alternatif. Riot ve Valve'in kötü yönetimleri yüzünden daha da popüler oldu.

Hiç sorma vallah. Valorant'ın çilekeş eşleştirme sistemi ile rank sistemi mi dersin, Valve'nin konsoldan bile kolayca açılabileceği gibi başka yerlerde hile satıp duran topluluğu mu dersin, bin dolarlık kaplamalar mı dersin illallah ettirdi beni. Bu gidişle alacak gibiyim. Bir de hangi Edition paketini almalıyım? Bir önerin var mı onun için de?

Hiç sorma vallah. Valorant'ın çilekeş eşleştirme sistemi ile rank sistemi mi dersin, Valve'nin konsoldan bile kolayca açılabileceği gibi başka yerlerde hile satıp duran topluluğu mu dersin, bin dolarlık kaplamalar mı dersin illallah ettirdi beni. Bu gidişle alacak gibiyim. Bir de hangi Edition paketini almalıyım? Bir önerin var mı onun için de?
Deluxe edition iyidir. Baya operatör veriyor. Geri kalanları da oynayarak açarsın. Oynayarak açacağın operatör için 20 dolar fazla vermeye gerek yok bence. Kaldı ki operatörlerin hepsi oynanmıyor. Benim açıp sadece 4-5 kere oynadığım bir sürü operatör var.

Kesinlikle oynanır. Her ne kadar eskisi gibi kaliteli operatörler gelmese de hala oynuyorum ben. Kendisini oynatıyor. Çünkü bu oyunun eşi benzeri bir oyun yok.

Ekstradan XDefiant'a da bakabilirsiniz. Ücretsiz. Zamanla silah, karakter eklenirse ve movement birazcık iyileştirilirse mükemmel olacak. R6 gibi karakter yetenekleri var ama daha CoDvari fast paced arcade. Ben beğendim potansiyeli yüksek.

Çok acayip bir büyüsü var oyunun. Diğer oyunlardaki o tatmin edici his r6s de bir başka oluyor. Oyunun her maçı farklı geçtiğinden dolayı size sürekli aynı senaryoyu yaşatmıyor.

Deluxe edition iyidir. Baya operatör veriyor. Geri kalanları da oynayarak açarsın. Oynayarak açacağın operatör için 20 dolar fazla vermeye gerek yok bence. Kaldı ki operatörlerin hepsi oynanmıyor. Benim açıp sadece 4-5 kere oynadığım bir sürü operatör var.
Ultimate ve Operator editionlar'dan çok daha uygunmuş "Deluxe Edition" hakikaten. Oyunda bir şeyleri kendin açmak bana göre de iyi. Yani en azından dediğin gibi "20 dolar fazla" vermekten iyidir. Öneri için sağ ol👍

Kesinlikle oynanır. Her ne kadar eskisi gibi kaliteli operatörler gelmese de hala oynuyorum ben. Kendisini oynatıyor. Çünkü bu oyunun eşi benzeri bir oyun yok.

Ekstradan XDefiant'a da bakabilirsiniz. Ücretsiz. Zamanla silah, karakter eklenirse ve movement birazcık iyileştirilirse mükemmel olacak. R6 gibi karakter yetenekleri var ama daha CoDvari fast paced arcade. Ben beğendim potansiyeli yüksek.
Ubisoft'un bildiğim kadarıyla tek bir tane fps odaklı rekabetçi bir oyunu vardı o da R6. Şimdi ise XDefiant çıkarttılar. Yani R6 anladığım kadarıyla bugüne kadar iyi geliştirilmiş, üstüne durulmuş bir oyun. XDefiant oyunu da dediğin gibi hem potansiyeli var hem geliştirirler diye düşünüyorum. Ama R6 kesinlikle alırım, almam da lazım gibi bu kıtlıkta. Teşekkürler

Çok acayip bir büyüsü var oyunun. Diğer oyunlardaki o tatmin edici his r6s de bir başka oluyor. Oyunun her maçı farklı geçtiğinden dolayı size sürekli aynı senaryoyu yaşatmıyor.
Bana böyle çok kapsamlı oyun gibi geldi. Bazı başka, başka oyunlarda harita ile etkileşime daha fazla geçebilmek farklı bir his yaşatıyor. R6'da bunu iyi yapmış gibi duruyor açıkçası. Söylediğin gibi, özellikle oynadığım rekabetçi oyunlar arasında, özgün bir oynanış, çoğu maçta farklı olaylar yaşatır gibime geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı