QrShot
Hectopat
Lösemi tedavisi görüyorum 1 yıldır. Belli aralıklarla kemoterapiler alıyorum. Hastaneden son taburcu olduğumun ertesi günü sabah uyanıp tuvalete gittim ve ardından Rainbow Six Siege oynamaya başladım. Sanırım 5-10 dakika kadar oynadım. Daha sonra gözümü hastane acilinde açtım. Epilepsi nöbeti geçirmişim. Nöbet geçirince düşüp başımı vurmuşum sağ kaşımın üstü şişti ve daha sonra gözüm sararıp ardından morardı. Gözüme yumruk yemiş gibiydim resmen. Sol kolum da çok ağrıyordu muhtemelen sol kolumun üstüne düşüp öyle vurmuşum kafamı. Nörolojiye gittim EEG ve ilaçlı beyin MR'ı çekildim. Epilepsi tanısı koyulacak kadar belirgin bulgulara rastlanmadı ama geçirdiğim nöbetin epilepsi nöbeti olduğundan doktorlar da hemfikir.
Oyun yüzünden mi böyle bir nöbet geçirdim ya da kan değerlerim düşüktü baygınlık geçirdim başımı vurdum o travma ile mi nöbet geçirdim bilmiyorum. Daha sonra Rainbow Six Siege oynamaya devam ettim herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. Tek seferlik bir nöbet geçirmiş oldum şimdiye kadar. Oyunda ki bazı ayarları zaten kısarak oynuyordum. Örneğin flaş bombası atıldığında oyunda parlak beyaz yerine ekran kararması gibi.
Sanırım oyun başında bir daha nöbet geçirene kadar Rainbow Six Siege oynamaya devam edeceğim.
Aramızda başına böyle şeyler gelenler var mı?
Oyun yüzünden mi böyle bir nöbet geçirdim ya da kan değerlerim düşüktü baygınlık geçirdim başımı vurdum o travma ile mi nöbet geçirdim bilmiyorum. Daha sonra Rainbow Six Siege oynamaya devam ettim herhangi bir rahatsızlık yaşamadım. Tek seferlik bir nöbet geçirmiş oldum şimdiye kadar. Oyunda ki bazı ayarları zaten kısarak oynuyordum. Örneğin flaş bombası atıldığında oyunda parlak beyaz yerine ekran kararması gibi.
Sanırım oyun başında bir daha nöbet geçirene kadar Rainbow Six Siege oynamaya devam edeceğim.
Aramızda başına böyle şeyler gelenler var mı?