Rainbow Six Siege "Oyun oturumu başlatılıyor" sorunu

AstroQ

Kilopat
Makaleler
1
Oyunu yeni aldım ve oyuna girmeye çalıştığımda oyun oturumu başlatılıyor yazısında kalıyor ve "Oh no its crashed!" Hatası veriyor. Ne yapmam gerek? Driverler güncel ve oyun dosyalarını kontrol ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğrulayıp dener misiniz? Olmaz ise C:\Kullanıcılar\KullanıcıAdı\Belgeler My Games\Rainbow Six – Siege\UplayID girip GameSettings.ini yi not defterinde açıp DataCenterHint=default metnini bulun ve default kısmını weu olarak değiştirin.
İsterseniz bu sunucuları da denebilirsiniz (default yerine)
eus ‘ABD Doğu’
cus ‘ABD Merkez’
scus ‘ABD Güney Merkezi’
wus ‘ABD Batı’
sbr ‘Brezilya Güney’
neu ‘Avrupa Kuzey’
weu ‘Avrupa Batı’
eas ‘Asya Doğu’
seas ‘Asya Güney Doğu’
eau ‘Avustralya Doğu’
wja ‘Japonya Batı’

Durduk yere uplay arka planda %20-30 işlemci tüketiyor ve oyun içinde işlemci kullanimim %100 oluyor. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim ancak hala aynı ve farkettim ki maça girmesem de 3-4 dakika sonra oyundan atiyor. Dediğinizi denedim maalesef çalışmadı. 62Gb boşa gitti sanırım.

Son düzenleme:
Durduk yere uplay arka planda %20-30 işlemci tüketiyor ve oyun içinde işlemci kullanimim %100 oluyor. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim ancak hala aynı ve farkettim ki maça girmesem de 3-4 dakika sonra oyundan atiyor. Dediğinizi denedim maalesef çalışmadı. 62Gb boşa gitti sanırım.
Sürücüleriniz güncel mi? Hata sizin bilgisayarınız da ben güncel olarak oynuyorum, isterseniz Ubisoft'a crash report yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı