ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 6 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar monitörüm 60 Hz, ekran kartım ise GTX 1660 Ti yani yeterince oyuna performans verebilir fakat Vsync'i kapatsam bile 51 FPS vermeye devam ediyor. Neden 51 veriyor anlamıyorum, lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2019
Arkadaşlar monitörüm 60 Hz, ekran kartım ise GTX 1660 Ti yani yeterince oyuna performans verebilir fakat Vsync'i kapatsam bile 51 FPS vermeye devam ediyor. Neden 51 veriyor anlamıyorum, lütfen yardım edin.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #2 Belgeler>My Games>Rainbow Six>Kullanıcı ID>Settings klasöründe Max FPS kısmı var onu kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
Belgeler>My Games>Rainbow Six>Kullanıcı ID>Settings klasöründe Max FPS kısmı var onu kontrol eder misin?
KS KS ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 6 Ağustos 2019 #3 Wheetau dedi: Belgeler>My Games>Rainbow Six>Kullanıcı ID>Settings klasöründe Max FPS kısmı var onu kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... bakmıştım ama bidaha baktım 2 klasör varmış onda max 50 imiş çok sağol teşekkürler. Artı 0 Eksi
Wheetau dedi: Belgeler>My Games>Rainbow Six>Kullanıcı ID>Settings klasöründe Max FPS kısmı var onu kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... bakmıştım ama bidaha baktım 2 klasör varmış onda max 50 imiş çok sağol teşekkürler.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Ağustos 2019 #4 ouziiix dedi: bakmıştım ama bidaha baktım 2 klasör varmış onda max 50 imiş çok sağol teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
ouziiix dedi: bakmıştım ama bidaha baktım 2 klasör varmış onda max 50 imiş çok sağol teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. İyi oyunlar.