Rainbow Six Siege Standar Paket Farkı

Rigor Mortis

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna yeni başlayacağım. 25 liraya var indirimde. 70-80-90 TL falan var, farkı anlamadım. Sizce hangisini alayım?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarındaki fark operatör fiyatları. Örnek vermek gerekirse Standard Edition versiyonda bir operatör 5000'e açılırken Starter Edition versiyonunda 12500'e açılıyor. Operatör açmak biraz daha zorlaşıyor yani. Onun dışında oyun tamamen aynı. Bütün kostümlerden, silahlardan, operatörlerden yararlanabiliyorsunuz. Diğer Edition sahibi kişilerle oynayabiliyorsunuz. Haritalar değişmiyor vb.

Aynı şekilde oyundaki silahlara takılan skinlerde de fiyatlar farklılık gösteriyor. Starter Edition'daki içerikler biraz daha pahalı.

Diğer sürümler de farklı farklı içeriklere sahip olmanızı sağlıyor. Detaylar için:

Rainbow Six Siege Sürüm Paketlerinin Farkları

Oyuna büyük zaman harcamayacaksanız ya da ben bir operatör açmak için çok fazla uğraşamam sıkılırım derseniz Standard edition alın. Yok o kadar para vermek istemiyorum uğraşır açarım diyorsanız starter alın.
Ben starter aldım, büyük süre ayırabildiğim için her zaman rahat operatör açabilmişimdir mesela.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı