Rainbow Six Siege Standart Paket alınır mı?

Yok daha oyunu o kadar oynamadım, şuan sadece en başta verdiği 2 operatör var ve 600r parası var. O yüzden böyle bir düşüncem vardı zaten, hani operatör kasmadan alsam standart falan diye. Ben de oynayıp oynamayacağımı tam olarak bilmiyorum. O yüzden sanırım biraz daha starter ile takılıp sonra indirimden standart alabilirim.
Benden sonra starter alıp başlayan bir arkadaşım var, şimdi baktım 576 saat oynamış o da, tam sayısını bilmemek ile beraber onda da 10-15 tane operatör mevcut, fazladan para vermek istemiyorsanız dediğim gibi season pass alıp, starter ile devam edebilirsiniz. Normal operatörlerden de sadece işe yarayanları alabilirsiniz.(Thatcher, Thermite, Twitch vb.)

Eğer alacaksan Voidu üzerinden satın almanı öneririm. Ubisoft ile anlaşmalı olduğundan Steam göre uygun fiyata satıyor.
Tom Clancy's Rainbow Six® SIEGE - Standard Edition
Oyun UPlay üzerinde aktifleştiriyor. Ama UPlay hesabında kullanmadan önce destek sistemi ile iletişime geçmeni öneririm. Önceden tanımlı hesap yüzünden sorunlar yaşayabilirsin.
Teşekkürler fiyatlara bakıyordum internetten, gamesatış falan da var uygun fiyata direk steam gift olarak.
Ben de almadan önce bir kaç sitede yorumlara ve açıklamalara bakmıştım. Içlerinden bir tanesi matematik problemi gibi acılan operatörleri, açılma sürelerini ve harcanan emekleri karşılaştırmış ve en mantıklı paketin standard olduğunakarar vermişti. Ikinci sırada starter vardı, diğer paketler ise hiç karlı değillerdi, çünkü standard ile oynayarak onlara ulaşmak mümkündü.

Starter'daki ilerleme yavaşlığı ise standarda kıyasla çok daha fazla zaman kaybettirici idi.

Bu yuzden parası sizce uygunsa ve starter'da çok ilerlemediyseniz Standard'a geçmeniz daha karlı olacaktır.
Evet bende bayağı bakmıştım ama tekrar burda konu açayım dedim. Standart startere oranla daha karlı. Birde izlediğim videolar konular falan hep eski idi. Sanıyorum ki şuan standart alınca 20 operatörü ücretsiz veriyor. Eskisi gibi para kasıp almana gerek kalmıyor, yıllık oepratörleri kasıp alıyorsun.

Voidu yabancı bir firma anlaşmaları var. Ayriyeten bulunduğun Ülkeye özel site açılıyor.
Sürekli alışveriş yaptığım bir yer olduğundan öneriyorum.
Bir güvensizlik sorunun olmasın. Yıllardır bu sektörde olan bir firmadır. Sadece Türkiye yeni yeni tanınıyor.
Ben Ubisoft Avrupa kanalında Voidu reklamını yaptıklarında görmüştüm.
49 ₺ satılan bir ürüne 5 ₺ fark bile olsa fazla vermek bence gereksiz. Ama genede sen bilirsin.

Standart Edition Steam de 62,70 TL, Advanced Edition ile aralarında 15 TL fark var.Advanced Edition alırsan daha iyi olur 10 Adet Outbreak Pack veriyor. Starter Edition insanı çok yoruyor 12500 oyun paralı operatör alman için 50 oyun atman lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı