Rainbow Six Siege Technopat'ta CS:GO, LOL Gibi Ayrı Bir Altbaşlığı Olmalı

Technopat Sosyal forumunda, Oyunlar başlağını altında Tom Clancy's Rainbow Six Siege bulunmalı mıdı

• Oy verenlerin toplamı
    92
Bu oyunu 1 sene önce aldım. Giriyim biraz oyuna dedim demez olaydım. İlk raund bitmesiyle beni oylama başlatıp oyundan atmaları bir oldu.Anında iade ettim.Daha oyunu öğrenmeye fırsat bırakmıyorlar. O zaman ki kitlesi böyleyse şimdiki ne kadar rezildir kim bilir.
Olmamalı
Önce "Olaylar" başlığı altında Singleplayer olarak oynayıp oyunun mantığını anladıktan sonra Multiplayer tarafına geçmeliydiniz çünkü ne yapacağını bilmeden bir hayli zor oluyor zaten rütbeli girmek için 30. Seviye olmanız gerek bu süre zarfında da oyunu iyice kavrıyorsunuz oyunun kitlesine gelecek olursak 500 saat oynama sürem var şuana kadar hiç bir oyundan atılmadım ve eğer oyunda toxsic bir kitle varsa o da Türklerdir başka hiç bir milletten görmediğim kadar ırkçılık ve küfür gördüm ama sizin zamanınızdan beri oyun ve kitlesi çok değişti.

Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum dediklerinizin çoğuna katılıyorum. Şahsen Türkiye'de Jabba adlı twitch yayıncısı dışında bu oyunla ilgili bilgilendirici video çeken görmedim. Açılırsa faydalı olur.

Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum dediklerinizin çoğuna katılıyorum. Şahsen Türkiye'de Jabba adlı twitch yayıncısı dışında bu oyunla ilgili bilgilendirici video çeken görmedim. Açılırsa faydalı olur.
Jabba da Youtube'u bırakmış. Twitch'i de bıraktıysa elimizde kimse kalmadı🙁.

Bazı yabancı Rainbow içerik üreticilerinin isimlerini vereyim gerçekten çok güzel videolar yapıyorlar.

Marley daha çok eğlence amaçlı fakat Macie Jay gerçekten çok güzel taktikler gösteriyor.

Jabba da Youtube'u bırakmış. Twitch'i de bıraktıysa elimizde kimse kalmadı🙁.
Oyunu Jabba sayesinde öğrenmiştik çok katkısı oldu yeni başlayanlar için. Alt başlık açılması da iyi olur. Oyunda bileğiniz ne kadar iyi olursa olsun her ele göre taktiksel hareketler ve takım için konuşma sağlanması çok önemli , yeni başlayan arkadaşlar oyunu hemen görüp kaçmasın birazcık zaman versinler oyun zaten kendine çekiyor :)

Büyük bir Türk topluluğu arıyorsanız Jabba'nın Discord sunucusu hala açık ve çok büyük bir kitle oynamaya devam ediyor. Orada yeni/eski oyuncularla tanışıp oynayabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınız varsa onlarla bir araya gelip takım kurar ve Cumartesi günleri düzenlenen turnuvalara katılabilirsiniz. (Evet Jabba gitti ama turnuvalar devam ediyor.) Ve yukarıdaki arkadaşın toxic kitle varsa o da Türkler demesine katılmıyorum. Oyunu 3 arkadaş beraber aldık, 1100 saatten fazla süreyi devirdik ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkler bu oyunun normal kitlesi dahilinde. Zaten ELO'nuz yükseldikçe saçma sapan hareketler yapan insanların sayısı azalıyor. Casual'dan uzak durun, ranked seviyesine geldiğinizde yanınıza kendi seviyenizde bir iki kişi alarak oyunu kendiniz yavaş yavaş öğrenin. Zaten boostlama olayı da kalkıyor artık, her ELO'ya kendi seviyesinde rakip gelecek gibi gözüküyor.

@aquaporcy, ikisini de bıraktı dostum.

Büyük bir Türk topluluğu arıyorsanız Jabba'nın Discord sunucusu hala açık ve çok büyük bir kitle oynamaya devam ediyor. Orada yeni/eski oyuncularla tanışıp oynayabilirsiniz. Hatta arkadaşlarınız varsa onlarla bir araya gelip takım kurar ve Cumartesi günleri düzenlenen turnuvalara katılabilirsiniz. (Evet Jabba gitti ama turnuvalar devam ediyor.) Ve yukarıdaki arkadaşın toxic kitle varsa o da Türkler demesine katılmıyorum. Oyunu 3 arkadaş beraber aldık, 1100 saatten fazla süreyi devirdik ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkler bu oyunun normal kitlesi dahilinde. Zaten ELO'nuz yükseldikçe saçma sapan hareketler yapan insanların sayısı azalıyor. Casual'dan uzak durun, ranked seviyesine geldiğinizde yanınıza kendi seviyenizde bir iki kişi alarak oyunu kendiniz yavaş yavaş öğrenin. Zaten boostlama olayı da kalkıyor artık, her ELO'ya kendi seviyesinde rakip gelecek gibi gözüküyor.

@aquaporcy, ikisini de bıraktı dostum.
Ben bütün Türkler toxsic'lik yapıyor demedim fakat kabul etmek gerekiyor milletimiz bazen ipin ucunu kaçırabiliyor benim denk geldiklerim öyleydi en azından.

Orası doğru ama kitleden çok insanda bitiyor bu olay. Bizde o kitlenin bir parçasıyız sonuçta. :)
Bu arada hocam rütbeniz nedir acaba ? Ben de oynayacak birilerini arıyorum yaşım 20 rütbem altın 4-gümüş 1 arası gidip geliyor adam akıllı bir takım bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı