Rainbow Six: Siege tek kişi ile alınmaya değer mi?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, yarın karta 300 TL atacağım ve alacağım oyunlardan birisi Rainbow Six: Siege Deluxe Edition olacak. Bana birkaç kişi tek oynayacaksan alınmaz uğraşma falan dedi. Genel de FPS oyunu olarak CS oynarım. Sizce alınır mı? Oyunu oynayacak arkadaşım yok.

Merhaba, yarın karta 300 TL atacağım ve alacağım oyunlardan birisi Rainbow Six: Siege Deluxe Edition olacak. Bana birkaç kişi tek oynayacaksan alınmaz uğraşma falan dedi. Genel de FPS oyunu olarak CS oynarım. Sizce alınır mı? Oyunu oynayacak arkadaşım yok.
Valla beni tek basima hic bir oyun sarmiyor. Sizi saracagini dusunuyorsaniz alabilirsiniz de bence o kadar etmez. He oynarim diyorsaniz cidden guzel oyundur da ogrenmesi cok uzun.

Vallahi beni tek basima hiçbir oyun sarmiyor. Sizi saracagini dusunuyorsaniz alabilirsiniz de bence o kadar etmez. He oynarim diyorsaniz cidden guzel oyundur da ogrenmesi cok uzun.

Yani 115TL'ye güzel bir oyun bulamadım istediğim gibi. Vardır belki de ama ben bulamamışımdır. Hell Let Loose almayı düşünüyordum ama Battlefield 2042 ve HOI4 starter pack alacağım için hayal oldu.

Yani 115TL'ye güzel bir oyun bulamadım istediğim gibi. Vardır belki de ama ben bulamamışımdır. Hell Let Loose almayı düşünüyordum ama Battlefield 2042 ve HOI4 starter pack alacağım için hayal oldu.
115TL ise alabilirsiniz hocam. Ben 300 sandim ondan dedim. Yine de dedigim gibi ogrenmesi zor bir oyun.

Fiyat indirimi ile birlikte alınabilecek bir oyun fakat tek başına oynarken yeni başladığından ötürü oyuna alışmak, operatörlerin yeteneklerini bilmek gibi şeyler zor gelebilir. Bir de oyundaki iletişim eksikliği bazı zamanlar çok can sıkıcı olabiliyor, genel olarak öldükten sonra info vermiyorlar. İstiyorsan beraber oynayabiliriz.

Aldıysanız ekleşelim birlikte oynarız sıkılırsanız diye.

Hocam birkaç yanlış matematik hesaplamalarım sonucundan maalesef almadım oyunu. Yani normal'de alabiliyordum ama Deluxe alamamıştım. Standart'ı ise almadım operatörlerden dolayı. O paraya başka oyunlar aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı