Rainbow Six Siege ve Troller

Makaleler
3
Herkese iyi forumlar. Bahsedeceğim konu başlıktan belli. Benim rankım düştü diye toxic insanlar gelmeye başladı onlar geldikçe iyice düştüm. Son oyunumdan bahsedeceğim çünkü artık tadımı kaçıran olay son oyun oldu. Bi zeki arkadaş bana görünmez Capitao bugunu göstereceğini söyledi ve Capitao almamı istedi. Ben de aldım yanımda başla dedi ona da tamam dedim. O da thatcher almıştı EMP bombasını attığı an alev dartını atmamı istedi. Buraya kadar herşey mantıklı. Ben attığım gibi arkadaşıyla aleve girdiler oyundan atıldım.

Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum Multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.

Normalde yazım kurallarına yabancı kelimelerin yazımına çok dikkat ederim ama bu sefer onu düşünemedim.

O bir şey mi? CoD Mobile'de bir odaya girdim. Adamlardan biri şu vs skini özel aldım diye değiştirmeye başladı. Sonra bende skinleri gösterirken adamlar makara yaparak odadan attılar. Sonra odalarını bulup bir güzel sövdüm. Ne insanlar var bilsen, takma yani.
Herkese iyi forumlar. Bahsedeceğim konu başlıktan belli. Benim rankım düştü diye toxic insanlar gelmeye başladı onlar geldikçe iyice düştüm. Son oyunumdan bahsedeceğim çünkü artık tadımı kaçıran olay son oyun oldu. Bi zeki arkadaş bana görünmez Capitao bugunu göstereceğini söyledi ve Capitao almamı istedi. Ben de aldım yanımda başla dedi ona da tamam dedim. O da thatcher almıştı EMP bombasını attığı an alev dartını atmamı istedi. Buraya kadar herşey mantıklı. Ben attığım gibi arkadaşıyla aleve girdiler oyundan atıldım.

Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum Multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.

Normalde yazım kurallarına yabancı kelimelerin yazımına çok dikkat ederim ama bu sefer onu düşünemedim.
World Of Warships
LOTRO
SWTOR
Kaliteli insanlar var. En çok lotro da

Rainbow'da bana trol gelmiyor. Daha fantastik arkadaşlar denk geliyor. Mesela mikrofonu Info vermek yerine küfretmek için kullananlar. Bir de kalaslar var. Aldığı operatörün yeteneğini bilmeyen oyuncular denk geliyor ranked maçlarda.

Ama şöyle bir durum var. Oyunlarımın %80'i temiz geçiyor.

Öncelikle Team fortress 2 yi öneririm ancak oyuncuları eleştirirken kendini de atlamamalısın. Bi an oyunu bırakıp 3 kişi bug yapmaya çalışıyosunuz bilmem farkında mısın?

Öncelikle Team fortress 2 yi öneririm ancak oyuncuları eleştirirken kendini de atlamamalısın. Bi an oyunu bırakıp 3 kişi bug yapmaya çalışıyosunuz bilmem farkında mısın?
Haklısın ben düşünemedim bende de hata var. Ama böyle olacağını bilmiyordum ki.

Dediğiniz oyunlardan hoşuma giden olursa oynayacağım teşekkürler. Bu arada technopat'ın R6 oynayanlar klübü gibi bir şey var mı? Arkadaşlarımdan sadece 1 kişi oynuyor düzgün oynayan insanlar bulmalıyım. Yoksa oyunu çok seviyorum.

Haklısın ben düşünemedim bende de hata var. Ama böyle olacağını bilmiyordum ki.

Dediğiniz oyunlardan hoşuma giden olursa oynayacağım teşekkürler. Bu arada Technopat'ın R6 oynayanlar klübü gibi bir şey var mı? Arkadaşlarımdan sadece 1 kişi oynuyor düzgün oynayan insanlar bulmalıyım. Yoksa oyunu çok seviyorum.

Lotro çok zevklidir ama expansion pack alman gerekir. Oynayan kişiler çok kaliteli insanlar
Swtor biraz lotroya göre aşırı modern.
World of warships gemi oyunu. Bunun asıl oyunu navy field idi.

Evet şansımı bir kez daha deneyeyim dedim ve takıma 2 AFK geldi. Ama yazılım ile sürekli ileri geri gidiyorlar böylece fark edilmiyorlar da. Burada da mı ben hatalıyım? 🙃
Aynı olaya bende tanık oldum. Bu oyun 5 kişi değilsen oynanmaz. Diğer türlü gelecek adamlar tamamen şansına bağlı. Dün bardağı taşıran son damla ilk 10 maçımı atarken 30 level adamın rank maçıma gelmesi oldu. Rotasyon yok üstüne üstlük odaların tüm kapılarını barikatlıyor. Benim anlamadığım şey ubisoft buna nasıl izin verebiliyor 30 level adam ne öğrenmiş olabilirde rank girmesine izin veriyor? Niyetim adamı kötülemek değil aynı şeyleri bende yaptım o seviyelerdeyken ama hiçbir şey öğrenmeden rank girip kimsenin oyununu mahvetmedim. Karşıya gelenler arasında 100 level altı bile yok benim takımımda 100 level üzeri sadece ben varım. Şimdi demeyin seviye iyi olup olmadığını göstermez diye biliyorum ama hiç yoktan tecrübesi hakkında fikir verir. Ben bu saatten sonra bu oyuna sadece kafa dağıtmalık girer 2 maç casual atar çıkarım, takım gerektiren oyunun yanından geçmem bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı