- Makaleler
 - 3

Herkese iyi forumlar. Bahsedeceğim konu başlıktan belli. Benim rankım düştü diye toxic insanlar gelmeye başladı onlar geldikçe iyice düştüm. Son oyunumdan bahsedeceğim çünkü artık tadımı kaçıran olay son oyun oldu. Bi zeki arkadaş bana görünmez Capitao bugunu göstereceğini söyledi ve Capitao almamı istedi. Ben de aldım yanımda başla dedi ona da tamam dedim. O da thatcher almıştı EMP bombasını attığı an alev dartını atmamı istedi. Buraya kadar herşey mantıklı. Ben attığım gibi arkadaşıyla aleve girdiler oyundan atıldım.
Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum Multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.
Normalde yazım kurallarına yabancı kelimelerin yazımına çok dikkat ederim ama bu sefer onu düşünemedim.

Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum Multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.
Normalde yazım kurallarına yabancı kelimelerin yazımına çok dikkat ederim ama bu sefer onu düşünemedim.