Rainbow Six: Siege vs Battlefield 4

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 Gb ram
SSD veya HDD modeli
1,5 TB SSD
Ekran kartı
Nvidia Gtx 1650 Ti 4GB
Bu iki oyun şu an indirimde. Hangisini alsam karar veremiyorum. Uzun vaadede sıkmayan hangisi acaba? Veya hangisinin kitlesi daha geniş? Bana kesinlikle şunu almalısın deyin.

Bu iki oyun şu an indirimde. Hangisini alsam karar veremiyorum. Uzun vaadede sıkmayan hangisi acaba? Veya hangisinin kitlesi daha geniş? Bana kesinlikle şunu almalısın deyin.
Battlefield 4'ün 4-5 sunucusu akşamları genellikle dolu olur ama çoğunlukla "Conquest" türü ve dar haritalarda oynanır. Oyunun optimizasyonu ise iyi görünüyor herhangi bir kasma, donma, çökme ile karşılaşmadım. R6S'de güzel bir oyundur, bir süre sonra oyun içerisinde stres bozukluğuna, paranoyaya sebebiyet verebilir (özellikle üst seviye dereceli eşleşmelerde), el-göz koordinasyonu ile entelektüel kapasitenin maksimum seviyede kullanıldığı bir oyundur. Oyuna tam anlamıyla hakimiyetin oluşabilmesi için uzun bir süre gerekir. Oyuncu bulunmakta güçlük çekilmez, genellikle 1-2 dakika içerisinde eşleşme bulur. R6S'de ping oranı 50-85 arası BF4'te ise 65-85 arasıdır (her kullanıcıya göre değişiklik gösterebilir ama genel hatlarıyla böyle denebilir). Direkt tavsiye vermek yerine alıcının bu kararı vermesi daha mantıklı olandır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
BF4 alın raimbow Six Siege öğrenmeniz uzun ve çok taktiksek bir oyun BF4 Online hala oynanıyor.

Peki BF oyunlarında modern çağda geçen savaş oyunları arasında hangileri en iyisi? BF 2042 övende var? BF 1 bende var ama o eski çağda geçiyor. BF 5 de eski çağda geçiyormuş.

Kararımı verdim. Yorum yazan arkadaşlar için teşekkür ediyorum. İki oyunuda aldım. Çok bir fiyat çıkmadı. Toplam 10.61 euro olması gerek. Dedim ikisini de alayım da kafamda soru işareti kalmasın. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı