AXCHNEER
Megapat
- Makaleler
- 2
O kartları almak yerine RAM yükseltmek daha mantıklı.
Aslında RAM bellekleriniz gayet iyi eğer oyun oynamaya devam edecekseniz bir süre sonra APU size yetmeyecekdir.
O kartları almak yerine RAM yükseltmek daha mantıklı.
Sorun cozuldu, patch geldi sorun da geri dondu.Vulkan sorunu çözülmedi mi hala? Şuradaki işlemleri uygulayın.
Rehber: APU sistemde 2 GB'tan fazla VRAM kullanma
Merhabalar, bu konu maalesef çok kişinin tıkandığı bir konu. Eski BIOS'larda çok daha fazla bellek verebiliyorken güncel BIOS'larda 2 GB kadar VRAM ayırabiliyoruz APU için. APU kullanılan çoğu sistemde de milli anakartımız olan B450M-S2H olduğu için de çoğu kişi için geçerli bir rehber olacağını...www.technopat.net
Takilma VRAM kaynakli gibi degil. RAM kullanimi anlik arttiginda disk kullanimi %100'e ulasiyor. Bu sorun DirectX'te yok. Yine de deneyecegim tesekkurler.Oradaki yöntemi uyguladınız mı?
Ben BIOS'tan 1GB ayirdigim icin ve cogu oyunu 1GB VRAM ayarli oynadigim icin sorun yasamiyorum ancak R6'da(vulkan) RAM kullanimi %82 seviyelerinde iken %95'e firliyor. Hala drop yasanmiyor bu sirada, ardindan RAM kullanimi dengelenirken System adli Windows hizmeti %100 disk kullanimina ulasiyor. Oyun ici VRAM 966Mb gosterirken Gorev Yoneticisi'nde 2.7GB oldugunu goruyorum.@192809 Orada VRAM sorununun yanında GPU'nun gereksiz yere bellekten kullanma sorunu da çözülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.