Rainbow Six: Siege yeni bir oyun motoruna geçiyor!

Melusi ve Ela'yı bozdukları gün ticket açıp mail atmıştım Ubisoft'a. #BuffMelusi
Operatörlerin bazıları atak veya defans kısmına inanılmaz güç katıyor. Bana kalırsa onların biri de Melusi karakteriydi. Bence bunlar oyuna hiç dahil olmaması gerekiyordu.

Mesela Jackal karakteri de geldiği dönem Caveria karakterine bir yanıt gibiydi. Jackal karakteri alınmışsa defans takımı Caveria oynayamıyordu.
 
Operatörlerin bazıları Attack veya Defend kısmına inanılmaz güç katıyor. Bana kalırsa onların biri de Melusi karakteriydi. Bence bunlar oyuna hiç dahil olmaması gerekiyordu.

Mesela Jackal karakteri de geldiği dönem Caveria karakterine bir yanıt gibiydi. Jackal karakteri alınmışsa defend takımı Caveria oynayamıyordu.

Önceden Jackal hakikatten çok güçlüydü, şu anda ise Caveira, Jackal'ın direkt counterı. Yeteneği Jackal'ın yeteneğini counterlıyor ve iyi oynayan bir Caveira Jackal'ı patates ediyor.

Melusi'nin en güçlü döneminde oyunu çok fazla oynadığım dönemdi ve bayağı da eğlenceliydi. Melusi'yi de counterlamak aşırı basitti ancak bir Roamer olduğu için çok seri ve atikti. Benim en sevdiğim kısım da buydu. Melusi şu an cidden patates durumda, Clash ile aynı hızda koşuyor ve üstüne üslük silahında 1.5X bile yok.

Hızını aldınız bari karakterin en azından silahına 1.5X verin, en azından savunma tarafında içeride Rook tarzı bir gameplay sergileyebilsin. Oyunda dengeleme getirecekleri şeyi ya cidden aşırı söndürüyorlar ya da güçlendireceğiz diye çok bozuyorlar. Ben Ubisoft dengeleme ekibini anlayamıyorum bazen.

Allah'tan Bandit, Jaeger, Thunderbird gibi birkaç alternatif daha var da oyunu çekilmez hale getirmiyorlar. Bir de Warden, Mira gibi kontrol uzmanı karakterler de gelince tadından yenmiyor. Şahsen oyunda birçok karakter dengeli olsa da bazıları şu an bariz güçsüz hocam. Saydığım karakterler arasında Vigil ve Ela oynanılabilir durumda.

Onlar dışında Oryx gibi öküz roamer tabirini kullandığım karakterler de var, onlar da hoş ve güzel karakterler. Sledge ve üzümlü kekim Melusi'yi uzunca bir süre oynamayacağım gibi :D.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı