Rainbow Six Siege'de operatör ilerlemesi nasıl olmalı?

Makaleler
18
Selam arkadaşlar. Oyuna yeni yeni alışıyorum. Bu oyunu iyi bilen arkadaşlara sorum şu:
Aşağıdaki operatörleri Deluxe Edition ile yarısını açmıştım. Üsttekileri ile 1000 sarı para ile aldım, büyük ihtimal ismi Nam. Bilmiyorum. 25000 Nam biriktirmeye çalışıyorum. Operatörlerde nasıl açılış yaparak ilerleyebilirim? (Kali, paketten çıkmıştı.)

1.png

2.png

Ace kesinlikle öncelik vermen gerekenlerden ilki
Sonra zeroyu aç en son finka ve leon açmasan bile olur hatta.

Savunmaya yazayım.
Maestronun cihazı var kapalı iken kırılmaz bomba ve sledge çekici hariç onunla düşmanlara sağlam hasar verebilirsin iyi biryere pusarsan ama sen ateş ederken sıkarlarsa cihaza patlar.

Alibinin hologramları bar içinden geçerlerse ya da ateş ederlerse belirli bir süre düşmanın yerini gösterir.

Clashin kalkanı var şok verir düşmanı acayip yavaşlatır ama tek başına kullanmanın bir anlamı olmaz senin şoklaman birisinin vurması gerekir.

Kaid reinforcelara kalkanlara elektrik veren fırlatılabilir cihaza sahip.

Mozzie küçük böceklerle düşman dronlarını senin kontrolüne verir kontrol etmeni sağlar.

Warden gereksiz

Goyonun kalkanı var benzin deposu gibi bir şeyi var iç tarafında ateş edildiğinde patlıyor başlangıç için tercih etmeni önermem.

Diğer kalanlar sona bırakılmalı.

Son düzenleme:
Sıkı bir oyuncuysan para hızlıca birikiyor zaten. Mesela gridlock tavsiye etmem özelliği bence işlevsel değil. Finka bence işlevsel bir operatör düşen arkadaşlarını özelliğini kullanarak direk kaldırabilirsin (kapan dışında) özelliğin aktiften takım arkadaşların daha isabetli ateş eder, can bonusu alır falan falan. Dediğim gibi özelliklerine bakman daha sağlıklı olacaktır sana uygun geleni illaki bulursun.
Mesela üstte arkadaş Warden gereksiz yazmış bir ara warden main operatörümdü ve karşına blitz çıktığında, bulunduğun odaya flash atıldığında veya smoke atıp defuser kurmaya çalıştıklarında çok işlevsel bir karakter oluyor. Kısacası oynayış tarzına ve zevkine göre değişir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı